Τρεις αγωνιστικές στον Ροχάνο-Εκτός και οι Μπαλάφας, Σ. Κυριακίδης και Βοσκόπουλος!

Κακή τροπή πήρε η υπόθεση Ροχάνο για τη Νίκη Βόλου, αφού όπως έχει γίνει γνωστό ο παίκτης δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στις επόμενες τρεις αγωνιστικές, αφού τιμωρήθηκε για την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο.

Ήδη η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ετοιμάζεται να καταθέσει τη σχετική έφεση αφού η απουσία του Ροχάνο θεωρείται κρίσιμη για τόσα πολλά παιχνίδια μάλιστα, αφού χάνει τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, δηλαδή με Τρίγλια, Καβάλα και Ασπρόπυργο… Ωστόσο άγνωστο είναι αν θα μπορέσουν οι «κυανόλευκοι» να πετύχουν μείωση της ποινής, με βάση τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνος, με το τράβηγμα του αυτιού του Ρόκα από τον παίκτη της Νίκης να κοστίζει αρκετά.

Από την άλλη, ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι και στους τραυματίες Αλιατίδη και Καμπαγέρο αλλά και στους φορτωμένους με κάρτες Μπαλάφα, Σάββα Κυριακίδη και Βοσκόπουλο! Οπότε η Νίκη Βόλου καλείται αύριο να αντιμετωπίσει την Τρίγλια χωρίς έξι συνολικά σημαντικούς παίκτες…

To… αστείο του πράγματος είναι ότι στον Ροχάνο επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.