Τρεις ανανεώσεις και τρεις προωθήσεις στην ανδρική ομάδα για την Αργώ

Ο αρχηγός Τσοπάνος ανανέωσε με την Αργώ

Τρεις ανανεώσεις και τρεις προωθήσεις νεαρών παικτών στην ανδρική ομάδα ανακοίνωσε Αργώ. Οι βολεϊμπολίστες που ανανέωσαν είναι οι Τσοπάνος, Σδρούλιας και Φουρκιώτης και οι πιτσιρικάδες που εντάσσονται στην πρώτη ομάδα ο 17χρονος Ιωνάς και οι 15χρονοι Παξιμαδάκης και Αναστασίου.

Οι ανακοινώσεις:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της αντρικής μας ομάδας Γιώργο Τσοπάνο, ο οποίος υπέγραψε για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο με τον σύλλογό μας και θα συνεχίσει να μπλοκάρει από το κέντρο της Αργούς με ύψος 1,93 και πολλά χρόνια εμπειρίας. Χαιρόμαστε που είσαι μαζί μας και σου ευχόμαστε μία ακόμη εξαιρετική αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και κυρίως χωρίς τραυματισμούς.”

“Ο Στέλιος Σδρούλιας, ο οποίος είναι από τους παλαιότερους αθλητές του συλλόγου μας, θα στηρίξει και φέτος την ανδρική ομάδα μας στη Β’ Εθνική από τη θέση του λίμπερο. Του ευχόμαστε μία ακόμη εξαιρετική αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς”.

“Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμη μια χρονιά με τον αθλητή Κωνσταντίνο Φουρκιώτη. Ο Κώστας ξεκίνησε την επαφή του με το άθλημα το 2008 στο beach volley. Το 2009 ξεκίνησε και τις προπονήσεις στη σάλα και συμμετείχε σε όλα τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Παίκτης-κλειδί για τους προπονητές του, ο Κώστας ανταποκρινόταν πάντα στις ανάγκες της ομάδας, έχοντας παίξει ως αθλητής σε όλες τις θέσεις. Το 2015 ξεκίνησε να αγωνίζεται και στην αντρική ομάδα της Αργούς μέχρι και σήμερα στη θέση του πασαδόρου.
Ο 23χρονος μαέστρος της Αργούς θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας. Του ευχόμαστε μία ακόμη αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς”.

“Η Αργώ πιστή στη φιλοσοφία της για την προώθηση και την ανάδειξη ταλαντούχων παιχτών των ακαδημιών της ανακοινώνει την ενσωμάτωση στην αντρική ομάδα του νεαρού ακραίου Ιωνά Ανδρέα, γεννημένου το 2003. Ο νεαρός αθλητής την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και είχε συμμετοχή και στο αντρικό. Επίσης αγωνίζεται και στο beach volley έχοντας συμμετοχές σε πολλές διοργανώσεις. Ο Ανδρέας θα αγωνίζεται στον βασικό πυρήνα της εφηβικής μας ομάδας και θα βοηθήσει στην πορεία της αντρικής ομάδας μας στη Β’ Εθνική.Του ευχόμαστε μία σεζόν γεμάτη νίκες και επιτυχίες”.

“Το όραμα της Αργούς είναι να προωθούνται οι νεαροί έτοιμοι παίχτες στην αντρική ομάδα του συλλόγου μας. Ταλαντούχα παιδιά που με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφεραν να ξεχωρίσουν. Φέτος λοιπόν ανακοινώνουμε την ένταξη του Παξιμαδάκη Χαράλαμπου, γεννημένου το 2005, στην αντρική ομάδα της Αργούς στη θέση του κεντρικού. Ο Χάρης θα αποτελέσει το βασικό πυρήνα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και θα στηρίξει την αντρική ομάδα. Ο αθλητής συμμετείχε από την περσινή αγωνιστική περίοδο σε όλα τα πρωταθλήματα και διακρίνεται τόσο για τα σωματικά του προσόντα όσο και για τα αγωνιστικά παρόλο το μικρό της ηλικίας του. Επίσης τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται και σε πολλές διοργανώσεις beach volley με συμμετοχή ακόμη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ευχόμαστε στον Χάρη να έχει μία δυνατή αγωνιστική σεζόν γεμάτη νίκες και επιτυχίες”.

“Στο δυναμικό της αντρικής ομάδας της Αργούς θα ενταχθεί και φέτος ο Αναστασίου Βάιος γεννημένος το 2005 στη θέση του Ακραίου και Λίμπερο. Για την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Κ17, Κ18, Κ21 ως βασικός πυλώνας και θα ενισχύσει την αντρική ομάδα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που εκτός από πολύ καλούς αθλητές στον σύλλογό μας έχουμε και εξαιρετικά παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ευχόμαστε στον Βάιο μία εξαιρετική χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.