Τρεις και ο…Μπέος στο Πανθεσσαλικό (φωτογραφίες)

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, δεν πρέπει να έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων ο ΝΠΣ στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς για την Σούπερ Λιγκ , αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης. Παρ΄ όλο τον… ξεσηκωμό των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας, που έδωσαν ραντεβού στις κερκίδες, δίνοντας υπόσχεση να μην σταματήσουν να φωνάζουν υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Το παιχνίδι
ΝΠΣ και Αστέρας Τρίπολης θύμισαν κάτι από Premier League προσφέροντας πραγματικά μια επική ματσάρα το τέλος της οποίας τους βρήκε ισόπαλους με το… χορταστικό 3-3.
Ανατροπές, έξι γκολ αρκετές χαμένες ευκαιρίες και φυσικά ένα γκολ σε «νεκρό» χρόνο από τον Μπαράλες είχε το ρεπερτόριο της αναμέτρησης, με τους Αρκάδες να κάνουν το μεγάλο come back μιας και είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με 3-1.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να έχουν την κυκλοφορία της μπάλας, θέλοντας να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ.
Ωστόσο αυτή που κατάφεραν να προηγηθούν ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπενίτο στο 28′. Ο Μπερτόλιο έκανε την κάθετη για τον Μπενίτο που πάτησε περιοχή και με λόμπα «κρέμασε» τον Κλέιμαν για το προβάδισμα του Αστέρα.


Η απάντηση του ΝΠΣ ήταν άμεση με τον Φαν Βέερτ πέντε λεπτά αργότερα να φέρνει το ματς στα ίσα.
Ο Ντέλετις βρήκε ωραία τον Αλχο που έκανε το over lap και εκείνος έκανε μία «γλυκιά» σέντρα για τον Φαν Βέερτ που ισοφάρισε με κεφαλιά.
Στην επανάληψη ο ΝΠΣ έκανε την ολική ανατροπή. Οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα γύρω από τα καρέ του Αστέρα, ο Πάολο Φερνάντες έκανε ένα φαλτσαριστό πλασέ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 56′.
Λίγα λεπτά αργότερα ο ΝΠΣ έκανε τρία τα τέρματα της χάρη σε ένα εξαιρετικό γκολ.
Οι παίκτες βγήκαν στο τρανζίσιον, ο Ντέλετιτς που είχε περάσει στα άκρα έφτασε μέχρι τα καρέ του Αστέρα, έκοψε για τον Πάολο Φερνάντες που σε ρόλο δεύτερου βρήκε πάλι τον Σέρβο με τακουνάκι,, εκείνος απέφυγε έναν αντίπαλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Ωστόσο ο Αστέρας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, μειώνοντας αρχικά με κεφαλιά του Τιλίκα στο 68′ και φτάνοντας στην ισοφάριση με σουτ του Μπαράλες στο 98′ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου.
ΝΠΣ: Κλέιμαν – Άλχο (82′ Ταχάτος), Σιελής, Εσκοβάλ, Λούνα – Ματίγια (57′ Ουεντράογκο), Τσοκάνης – Φερνάντες (88′ Τσέλιος), Ντέλετιτς (82′ Ουές), Φερνάντεζ – Φαν Βέερτ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνο, Ατιένζα, Αλβάρες – Μπερτόλιο, Στάνκο, Μουνάφο (71′ Σονί), Γκαρντάβσκι (61′ Σίτο, 79′ Γκαρσία)- Μπενίτο (61′ Μπαράλες), Ριέρα (46′ Τιλίκα)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.