Τρελαίνει κόσμο η Αγία Άννα, απέκτησε και τον Δημήτρη Δημολιό

Έχει βαλθεί να τρελάνει όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο η Αγία Άννα, αφού συνέχισε τις μεταγραφές καταξιωμένων παικτών από εθνικές κατηγορίες, αποκτώντας μετά τους Τζοβάρα και Βέργο, και τον Δημήτρη Δημολιό, ενώ θυμίζουμε ότι έχει ανακοινώσει και τους Μιχάλη Τσουκάλη και Βασίλη Καλαμίδα.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ-χαφ Δημήτρης Δημολιός συστήθηκε στο βολιώτικο κοινό τη σεζόν 2016-17 με τη Νίκη, κάνοντας μία καταπληκτική σεζόν χωρίς να χάσει όχι μόνο ματς αλλά λεπτό συμμετοχής, παίζοντας τριάντα 90λεπτα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συνέχισε για ένα ακόμη εξάμηνο στη Νίκη την επόμενη χρονιά (13 ματς) και έφυγε για τον Απόλλωνα Λάρισας στη Football League για το δεύτερο μισό της σεζόν 2017-18 (8 παιχνίδια). Πέρσι μεταγράφηκε στον Ιωνικό, αλλά έφυγε γρήγορα και μεταπήδησε στον Α.Ο. Σελλάνων (21 ματς). Πριν τη Νίκη είχε παίξει στη Γ’ Εθνική σε Τύρναβο, Δωτιέα Αγιάς και Σπάρτη, αλλά και στη Δ’ με τον Αμπελωνιακό.

Στη μεταγραφή του στην Αγία Άννα σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο ο πρώην συμπαίκτης του στη Νίκη Βόλου Κώστας Τσιουρέλης, ενώ δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για το πόσο ισχυροποιείται η Αγία Άννα με τον ερχομό του, αφού είναι παίκτης, που μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην Α’ ΕΠΣΘ.

Η ανακοίνωση της Αγίας Άννας, η οποία φημολογείται έντονα ότι έχει στα σκαριά κι άλλο “μπαμ”:

“Ο Α.Σ “Η Αγία Άννα” ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δημολιού. Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1995, έχει ύψος 1,75 και πάρα το νεαρό της ηλικίας του έχει πολλές παραστάσεις από την Β’ και Γ’ Εθνική κατηγορία. Αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην θέση του αριστερού μπακ χαφ και ξεκίνησε από την Ακαδημία Πλίτση.

Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στη Νίκη Βόλου με την οποία είχε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Πριν αγωνιστεί με τη Νίκη Βόλου είχε παραστάσεις από τη Football League με τον Τύρναβο αλλά και από τη Γ’ Εθνική με τους Δωτιέα Αγιάς και Σπάρτη, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα με την ομάδα της Λακωνίας, στην οποία είχε καταγράψει και 24 συμμετοχές. Πριν στεφθεί πρωταθλητής με τα χρώματα της Σπάρτης, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, έχοντας γεμάτη χρονιά με 30 συμμετοχές, και στα 19 του έγινε επαγγελματίας και πήρε το βάπτισμα του πυρός στη Football League με την ομάδα του Τυρνάβου.
Η οικογένεια της Αγίας Άννας καλωσορίζει τον Δημήτρη και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.