«Τρελαμένοι», αλλά συνεχίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου

Το σοκ της ήττας στην πρεμιέρα από το Βελούχι για τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0 ήταν αναμφίβολα μεγάλο και άπαντες μέσα στην ομάδα είναι «τρελαμένοι» με ό,τι έγινε, αφού ήταν τελείως αναπάντεχο.

Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες είχαν πει βάσει σχεδιασμού πως μέχρι να ξεκινήσουν τα ντέρμπι στην 8η αγωνιστική με αντίπαλο τη Νίκη, θα πρέπει, αν δεν καταφέρουν το απόλυτο, το πολύ θα είχαν το δικαίωμα να χάσουν δύο βαθμούς, αλλά ήδη έχουν απολέσει τρεις από την πρώτη κιόλας μέρα, πόντοι που σίγουρα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αναπληρωθούν ειδικά με το μικρό σε έκταση φετινό πρωτάθλημα.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αν και γνωρίζουν ότι είναι άλλο τα φιλικά κι άλλο το πρωτάθλημα, εντούτοις το μυαλό πολλών πήγε στο φιλικό του καλοκαιριού, που ο Ολυμπιακός έκανε … πλάκα, πετυχαίνοντας τρία γρήγορα γκολ με το Βελούχι στο Πανθεσσαλικό και μετά το πήγε στο … ρελαντί. Αλλά τελικά, όπως φαίνεται, εκείνο το τεστ λειτούργησε ως παραμορφωτικός καθρέφτης.

Σίγουρα συζητήσεις υπήρχαν ανάμεσα σε διοίκηση και προπονητές και παίκτες για το «τις ή τι πταίει», αλλά αυτά μένουν εντός των τειχών, με την ομάδα να προσπαθεί να αντιμετωπίσει σαν οικογένεια μία κρίση, που ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Τουλάχιστον ελπίζουν ότι το σοκ που υπέστησαν θα τους γίνει μάθημα για όλη τη χρονιά.

Από κει και πέρα καμία ομάδα και καμία διοίκηση, κανένα προπονητικό τιμ και κανένα αγωνιστικό τμήμα δεν τα παράτησε μετά από μία ήττα από την πρώτη κιόλας αγωνιστική και το ίδιο θα κάνουν και στον Ολυμπιακό Βόλου, μη σκύβοντας το κεφάλι και θέλοντας σε πρώτη φάση να συνέλθουν με μία νίκη την Κυριακή απέναντι στον Διγενή Νεοχωρίου και να δουν με άλλο μάτι τη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά το θέμα Καραγκιολίδη, που συζητήθηκε αρκετά, σίγουρα η διοίκηση περίμενε να έχει τελειώσει τρεις-τέσσερις μέρες πριν το ματς με το Βελούχι και να έχει εκδοθεί το δελτίο του ποδοσφαιριστή, αλλά χωρίς να έχουν άμεση ευθύνη στον Ολυμπιακό Β., αλλά τρίτοι, κάποιες διαδικασίες καθυστέρησαν, καθώς τα χαρτιά του θα έρχονταν από τη Γερμανία. Είναι ασφαλώς από τα ζητήματα που οι εμπλεκόμενοι -εκτός Ολυμπιακού Βόλου- μπορούν να διατυπώσουν εύκολα δικαιολογίες και πως σε ανάλογες περιπτώσεις υπήρχε χρονοτριβή. Βέβαια, οι ερυθρόλευκοι δεν έχασαν την Κυριακή, επειδή δεν αγωνίστηκε ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας, αφού ο καθένας μπορεί να λείψει οποιαδήποτε στιγμή του πρωταθλήματος, αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερα να τον είχαν κανονικά στη διάθεσή τους.

Επίσης, να σημειωθεί για τον Ευθυμιάδη, που λόγω αδείας από τον στρατό, μπόρεσε να δώσει το παρών στο Καρπενήσι και να χρησιμοποιηθεί κιόλας ως αλλαγή, πως οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να τελειώσουν το θέμα της μετάθεσής του σε μονάδα του Βόλου.

Στον Ολυμπιακό Βόλου, επίσης, σκέφτονται να καταθέσουν και έγγραφο αίτημα για την εξαίρεση από τους αγώνες με άλλες ομάδες της Μαγνησίας διαιτητών που ανήκουν στην ΕΠΣΘ, χωρίς ακόμη να έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.