Τρία στα τρία ο Γ.Σ. Αλμυρού, διακοπή στο Ίωνας-Γ.Σ. Βόλου

Στιγμιότυπο από το Ελευθεριακός-Γ.Σ. Αλμυρού

Την 3η του νίκη σε ισάριθμα ματς στον 2ο όμιλο του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ σημείωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού. Η ομάδα του Παναγιώτη Νάνη επιβλήθηκε άνετα του γηπεδούχου Ελευθεριακού στο ΕΑΚ του Βόλου με 46-73 με 20 πόντους του Κοντοστάθη και ισάριθμους του Παπούλια, με τους νικητές να έχουν εξασφαλίσει το ροζ φύλλο από το ημίχρονο, αφού προηγούνταν με +26 στο 20’ (16-42).

Άνετη επικράτηση υπήρχε και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, όπως φανερώνει το 71-47 του Αιολικού επί της Ανάληψης. Πάντως το τελικό αποτέλεσμα οφείλεται στο εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο του Αιολικού, που έκανε επιμέρους σκορ 32-8 (!) μετά το ισόπαλο 39-39 στο 30’.  Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο “συνήθης ύποπτος” Σούλης με 19 πόντος, οι 12 εκ των οποίων σημειώθηκαν με τρίποντα.

Στον πρώτο όμιλο είχαμε το παράδοξο της διακοπής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ίωνα και Γ.Σ. Βόλου. Η ομάδα του Γυμναστικού μετά καταλογισμό φάουλ και τεχνική ποινή στον Χατζόπουλο, με την οποία συμπλήρωνε πέντε, αποφάσισε, πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό στην 4η περίοδο και με το σκορ στο 46-45 από το 30’, να αποχωρήσει από το γήπεδο, διαμαρτυρόμενη και για τη συγκεκριμένη φάση, αλλά και για τα σφυρίγματα γενικότερα. Η ΕΣΚΑΘ θα αποφασίσει λογικά ότι θα κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ του Ίωνα, μηδενίζοντας παράλληλα και τον Γ.Σ. Βόλου.

Η Ανόρθωσις έβαλε τις βάσεις από το πρώτο μέρος κόντρα στη γηπεδούχο Δήμητρα Ευξεινούπολης, προηγούμενη με +14, και τελικά νίκησε με δώδεκα πόντους (48-60) με 16 πόντους του Ντίκα, 16 του Κοντάκη και 15 του Φιλίππου. Έτσι έκανε το δύο στα δύο, αφού έχει κάνει και το ρεπό της.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στους δυο πρώτους ομίλους έχουν ως εξής:

1ος όμιλος/3η αγωνιστική

Ίωνας – Γ.Σ Βόλου διακοπή

Δήμητρα Ευξ. – Ανόρθωσις 48-60

Ρεπό: ΑΕΒ Διμηνίου

H βαθμολογία

  1. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 4
  2. ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞ. 4
  3. Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ 3
  4. ΙΩΝΑΣ 2
  5. ΑΕΒΔ 2

2ος Όμιλος/3η αγωνιστική

Ελευθεριακός – Γ.Σ. Αλμυρού 46-73

Αιολικός  – Ανάληψη 71-47

Ρεπό: Αγριά B.C.

Η βαθμολογία

  1. ΑΓΡΙΑ B.C. 4
  2. Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ 6
  3. ΑΙΟΛΙΚΟΣ 4
  4. ΑΝΑΛΗΨΗ 2
  5. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 2

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.