Τρίγλια – Ολυμπιακός Βόλου 2-0: Έχασαν έδαφος οι «ερυθρόλευκοι»

Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Ολυμπιακό Βόλου από τον ΠΟ Τρίγλιας, στην Χαλκιδική . Η ομάδα του Βασίλη Βούζα εμφάνισε ένα πολύ κακό πρόσωπο και γνώρισε δίκαια την ήττα με σκορ 2-0 από την ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Τρίγλια ήταν στο 12′, όταν ο Τότσκα έπιασε ένα σουτ από καλή θέση, η μπάλα όμως κατέληξε άουτ.

Στο 26ο λεπτό ο Ποζατζίδης έπιασε μια κεφαλιά αλλά βρήκε σε ετοιμότητα τον Ξενοδόχοφ που μπλόκαρε την μπάλα χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η μοναδική καλή στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 30′ με τον Βουκελάτο. Ο 23χρονος εξτρέμ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του Παλαβράκη.

Στο 35′ ήρθε η… προειδοποιητική βολή για τους γηπεδούχους, όταν μετά από σουτ του Τότσκα η μπάλα προσέκρουσε αρχικά στο δοκάρι του Ξενοδόχοφ και στη συνέχεια πέρασε άουτ.

Στο 41ο λεπτό ο πιο δραστήριος παίκτης της ομάδας της Τρίγλιας, ο Τότσκα, άνοιξε το σκορ. Ο 21χρονος επιτελικός μέσος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει από κοντά και να γράψει το 1-0 για τον σύλλογο της Χαλκιδικής.

Στο ίδιο έργο θεατές…

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν απογοητευτικός και στο δεύτερο ημίχρονο, κάνοντας μόλις μια τελική σε 45′. Από την άλλη οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους σχετικά νωρίς και στην συνέχεια έκαναν μια άνετη διατήρηση του υπέρ τους σκορ.

Η μοναδική καλή στιγμή για την Τρίγλια ήταν στο 57′ όπου και έκανε το 2-0. Πολύ όμορφη σέντρα από τον Τότσκα, που βρήκε τον Ποζατζίδη μες την περιοχή και ο δεύτερος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ξενοδόχοφ με κεφαλιά και να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Στο 90′ ήρθε η πρώτη τελική στο δεύτερο ημίχρονο για τους «ερυθόλευκους», με τον Τζούριτς να παίρνει την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Νικλητσιώτη, αλλά να μην μπορεί να βρει εστία.

Μοιραία, λοιπόν, ήρθε η ήττα με 2-0 και πλέον η ομάδα του Βασίλη Βούζα χάνει σημαντικό έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα του Βορείου Ομίλου της Football League.

Κάρτες

Κίτρινες: Αγγ. Παπαστεριανός 87′ / Βασιλούδης 89′

Τρίγλια (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης, Αγγ. Παπαστεργιανός, Βοσκόπουλος, Μαν. Παπαστεργιανός, Ζγκούρι (64′ Σαρβανίδης), Δόρης (83′ Τσακμάκης), Τότσκα (83′ Σμυρλής), Μπρίτο (64′ Ευθυμιάδης), Ποζατζίδης.
Ολυμπιακός Βόλου (Βούζας): Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης (88′ Πέλκας), Μπουτζίκος, Χολέβας, Γιαννίτσης, Γκιοατά (75′ Κολέλα), Κόλα, Τσαγκαλίδης (62′ Βασιλούδης), Βουκελάτος (75′ Νικλητσιώτης), Ερέρα (46′ Τζούριτς), Παπαδημητρίου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.