Τρίκαλα-Βόλος για τον Άγγελο Κριτσιώτη, με το αμαξίδιο του μικρού Γιώργου στο ποδήλατο!

Με στόχο την ενίσχυση της Φλόγας

Η στήριξη του Βολιώτη ποδηλάτη Άγγελου Κριτσιώτη στη «Φλόγα» με αρκετές πρωτοβουλίες είναι γνωστή, ωστόσο παραμένει και αδιάκοπη, με μία ακόμη δράση να έρχεται στο προσκήνιο , και μάλιστα με… παρέα! Έτσι, ο Άγγελος Κριτσιώτης στις 18 Αυγούστου θα κάνει τη διαδρομή Τρίκαλα-Βόλος, με το αμαξίδιο του μικρού του φίλου Γιώργου να είναι συνδεδεμένο στο ποδήλατό του, ακολουθώντας τον σ’ αυτήν τη νέα προσπάθεια!

Ήδη, ο Άγγελος Κριτσιώτης έκανε την πρώτη δοκιμαστική βόλτα και τη δοκιμή ρυμούλκησης του συρόμενου αμαξιδίου, ενώ την προσπάθεια θ’ ακολουθεί η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, στο πλαίσιο πάντα της ενίσχυσης της Φλόγας.

«Δεν  μπορώ να μην κρύψω την χαρά που βίωσα με τον Γιωργάκη! Ξεκινήσαμε την προπόνηση για ένα δύσκολο εγχείρημα. Στις 18 Αυγούστου  θα ξεκινήσουμε και οι δυο μαζί από Τρίκαλα για να έρθουμε στον Βόλο» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Άγγελος Κριτσιώτης, για να συμπληρώσει: «Θα είναι η πιο σημαντική στιγμή στην ζωή μου μιας και θα μεταφέρω το μήνυμα ζωής. Και ο Γιωργάκης αντιπροσωπεύει την ίδια την ζωή αφού βγήκε νικητής».

Σύμφωνα με τον Βολιώτη ποδηλάτη, την κατασκευή του ειδικού αμαξιδίου την επιμελήθηκαν οι Γιώργος-Μανώλης Τριαντάρης και οι ελεύθεροι επαγγελματίες Μαγνησίας, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται πάντα ο σύλλογος της Νίκης Βόλου. Ευχαριστεί παράλληλα και τους γονείς του μικρού Γιώργου, Δέσποινα και Μάκη, καθώς και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου-Κένταυρος  για την πλήρη οργάνωση του εγχειρήματος

«Και φυσικά Η Ντίνα Τριανταφύλλου (σ.σ. πρόεδρος της Φλόγας Μαγνησίας, πάντα δίπλα μου! Όλοι μαζί μπορούμε κρατάμε την Φλόγα αναμμένη» καταλήγει ο Άγγελος Κριτσιώτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.