Τριπλή επιτυχία για τη Νίκη στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου

Από αριστερά Τζούβελη, Φλώρου (με τον προπονητή Αποστόλη Βλαχάβα) και Αθανασίου κατά την απονομή του
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Πρώτη η Τζούβελη στο ύψος, χάλκινοι Φλώρου στα 3.000μ. και Αθανασίου στα 60μ.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών-Γυναικών, που έγινε το Σαββατοκύριακο (28/2-1/3) που μας πέρασε στην Παιανία, τρεις αθλητές της Νίκης Βόλου ανέβηκαν στο βάθρο, η Ολυμπία Τζούβελη, η Έφη Φλώρου και ο Απόλλων Αθανασίου, σε μία ιστορική εμφάνιση για τον βολιώτικο σύλλογο.

Η Τζούβελη (Νίκη Βόλου) και η Καραλιοπούλου (ΓΕ Νάουσας) πέρασαν με την τρίτη το 1.74 στο ύψος, έχοντας περάσει με την πρώτη και οι δύο τα προηγούμενα ύψη  κι έτσι μοιράστηκαν την πρώτη θέση. Η επίσης 19χρονη Κερασιά Γκαρά (ΓΣ Κηφισιάς) ήταν τρίτη με 1.65. Εκτός συναγωνισμού, η Κύπρια Έλενα Κουλιτσένκο και η Μαυροβούνια Μαρία Βούκοβιτς πέρασαν το 1.87.

Η Έφη (Ευσταθία) Φλώρου με 9.53.63 πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 3.000 μέτρα, κάνοντας οκτώ εκατοστά λιγότερο από την Ιωάννα Σταματοπούλου, που έμεινε τέταρτη.  Στο ίδιο αγώνισμα πρώτευσε η Ανδριάνα Μποντιώτη. Μετά τη νίκη της στα 1.500 μ., η αθλήτρια του Παναθηναϊκού επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση και στα 3.000 μ. με χρόνο 9.30.02, που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ. Δεύτερη, όπως και στα 1.500 μ., ήταν η Νικολέτα Ραφαϊλάκη (Άγιος Νικόλαος) με 9.50.08.

Μέσα στο Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών Κλειστού Στίβου γίνεται και ο αγώνας 60μ. για την κατηγορία Κ16 και σ’ αυτόν ο Απόλλων Αθανασίου βγήκε τρίτος με 7’.28’’.

Ο Δημήτρης Παραγιούτσικος, με ατομικό ρεκόρ ανοιχτού/κλειστού στίβου στο άλμα τριπλούν στα 14.59μ, κατέκτησε την 9η θέση, πετυχαίνοντας μια από τις καλύτερες φετινές επιδόσεις της κατηγορίας Κ20, δείχνοντας ετοιμότητα για το σχολικό πρωτάθλημα που ακολουθεί την άνοιξη. Επίσης, αγωνίστηκε και στον προκριματικό του άλματος σε μήκος, όπου κατέλαβε την 16η θέση με άλμα 6.86μ.

Στα κορίτσια των ταχυτήτων που ανήκουν στην κατηγορία Κ20, η Στεφανία Παναγιώτου πέτυχε την καλύτερη φετινή της επίδοση στα 60μ Γυναικών με 7″76, μένοντας οριακά εκτός τελικού. Η Βιβή Καυκούλα στα 60μ πέτυχε επίδοση 8″00, ενώ έτρεξε και στον προκριματικό των 200μ με χρόνο 26″25!

Την αποστολή της Νίκης συνόδευσαν ο Γιώργος Τάκης, έφορος του τμήματος Στίβου, και ο Γιώργος Ζώτος, τεχνικός διευθυντής.

Το τμήμα στίβου της Νίκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας, Αποστόλη Βλαχάβα, και πάνω απ’ όλα στους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς σε μικρότερες ηλικίες οι περισσότεροι κατάφεραν να φέρουν τόσο σημαντικές διακρίσεις και να σταθούν επάξια ανάμεσα στους μεγαλύτερους αθλητές στίβου της χώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.