Τριπλή παρουσία πλέον του Ολυμπιονίκη στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης

Οι εμφανίσεις των αθλητών του Ολυμπιονίκη Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων δικαίωσαν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, καθώς πλέον η παρουσία του συλλόγου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης θα είναι τριπλή!

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του συλλόγου Φωτεινή Ναλμπάντη κατέλαβε τη 2η θέση στην Ελλάδα στο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη βαλκανική διοργάνωση, ωστόσο δεν είναι η μόνη που πέτυχε τον στόχο αυτόν. Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Ολυμπιονίκη Ευστάθιος Γλάρος, όπως τονίζει και ο σύλλογος, διεκδίκησε τη θέση του στο Βαλκανικό και Μεσογειακό Πρωτάθλημα με αγώνα πρόκρισης και δικαίωσε τις προσδοκίες των προπονητών,  υπερνικώντας τον αντίπαλο του, για να πάρει και αυτός το εισιτήριο της πρόκρισης.

Οι δύο αθλητές μαζί με τον Ηλία Καρνάβα που είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή του από το πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα πλαισιώσουν τις εθνικές ομάδες με σκοπό τη διεκδίκηση μιας καλής θέσης στο βαλκανικό πρωτάθλημα.

«Ο Ολυμπιονίκης Βόλου συνεχίζει την παράδοση, αντλώντας από τη δεξαμενή του καλοδουλεμένο υλικό για ενίσχυση  των εθνικών ομάδων. Ο πρόεδρος του συλλόγου Χατζηαργυριου Χρήστος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άριστη προετοιμασία των αθλητών, από τους προπονητές Καρνάβα και Γαβρινιώτη και συγχαίρει τους αθλητές για τις επιδόσεις τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.