Tρίποντο για απόσταση πνοής από την κορυφή

Απόλυτα συγκεντρωμένοι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει Ιωνικού

Μετά την αναμέτρηση με η Νίκη Βόλου, μία ακόμη δύσκολη αποστολή έχουν μπροστά τους τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς το παιχνίδι με τον Ιωνικό την ερχόμενη Κυριακή μπορεί να φέρει τους «ερυθρόλευκους» μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης της Football League. O Iωνικός βρίσκεται στην πρώτη θέση, την οποία μοιράζεται με τα Τρίκαλα, και με νίκη της η βολιώτικη ομάδα θα μειώσει μόλις στον έναν βαθμό τη διαφορά.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν 16 βαθμούς αυτή τη στιγμή, έναντι 12 των Βολιωτών, που θέλουν το θετικό αποτέλεσμα και για λόγους ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τους παίκτες που θα είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση της Κυριακής, ο Θανάσης Δεινόπαπας δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση σχετικά με τον τραυματισμό του, και δηλώνει παρών για να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Ιμπάν Ράντι από την άλλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός, ενώ αναλόγως και από την πορεία του στις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Διαγόρα. Είναι δεδομένο πάντως ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θέλει να ρισκάρει μία συμμετοχή που μπορεί να επιβαρύνει την κατάσταση του ποδοσφαιριστή και να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον.

Η προϊστορία υπέρ των «ερυθρόλευκων»
Έχοντας αγωνιστεί ήδη εννέα φορές στο παρελθόν Ολυμπιακός Βόλου και Ιωνικός, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 4 νίκες από την περίοδο 1986-87 έως και το 2009, στο τελευταίο μέχρι σήμερα μεταξύ τους παιχνίδι στον Βόλο. Δύο φορές ήταν που ο Ιωνικός πήρε το θετικό αποτέλεσμα, ενώ καταγράφονται και τρεις ισοπαλίες όλες με το ίδιο σκορ (1-1).
Έτσι λοιπόν, στα μέχρι στιγμής παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν σημειωθεί τα εξής αποτελέσματα:
1986-1987 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-1
1987-1988 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 2-0
1988-1989 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 2-1 (Α’ Εθνική)
1991-1992 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-0
1993-1994 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-3
1998-1999 Oλυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-1 (Κύπελλο)
2007-2008 Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 0-1
2008-2009 Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 1-1
2009-2010 Ολυμπιακός Βόλου – Ιωνικός 2-1

Eπίσημα στο Αιγάλεω ο Γράφας
Νέος προπονητής του Αιγάλεω είναι και επίσημα ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Θωμάς Γράφας. Η διοίκηση του «Σίτι» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 49χρονο τεχνικό, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Παναγιώτη Τσιγαρίδα και Δημήτρη Διαμάντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο Θωμάς Γράφας.
Συνεργάτες του Θωμά Γράφα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας είναι οι Παναγιώτης Τσιγαρίδας (γυμναστής) ενώ στο τεχνικό επιτελείο παραμένει και ο Δημήτρης Διαμάντης (προπονητής τερματοφυλάκων)».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.