Τρίποντο για τον Πρωτεσίλαο με δέκα παίκτες

Επικράτησε του Διαγόρα Στ. με 3-2

Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Πρωτεσίλαος στο γήπεδο κερδίζοντας τον Δαγόρα Στεφανοβικείου με 3-2, αν και από το 43ο λεπτό έπαιζαν με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Θανάση Παπαδόπουλου με απ’ ευθείας κόκκινη.

Ο Πρωτεσίλαος ήταν καλύτερος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου σύμφωνα με τον προπονητή χάθηκαν σωρεία ευκαιριών, αν και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Νικογιάννης στο 9ο λεπτό με ωραίο πλασέ, ενώ διπλασίασε τα τέρματα ο Κώστας Αλαμάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος.

Στην επανάληψη ο Πρωτεσίλαος προσπάθησε να διαχειριστεί το σκορ που είχε, αλλά η κακή συνεννόηση Τίτα και Τσαούση, έδωσε την ευκαιρία στον Κώστα Καραπλιάγκο να πάρει τη μπάλα και να μειώσει το σκορ σε 2-1, στο 75ο λεπτό. Το αμέσως επόμενο λεπτό ο Στέφανος Σούδης έβγαλε την ασίστ για τον νεοεισελθόντα Κίντον Κούσκο και αυτός με ωραίο πλασέ, δημιούργησε …μαξιλάρι δύο τερμάτων για την ομάδα του. Στο 86ο λεπτό ο Ντόντος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κωνσταντέλου διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Ο προπονητής του Διαγόρα Παναγιώτης Κουντούρης ευχαριστεί για τη φιλοξενία του Πρωτεσίλαου και προσθέτει ότι η διαιτησία ήταν άψογη.

Πρωτεσίλαος: Τίτας, Τσαούσης, Λάμπος, Χολέβας, Σιαμανίκος, Σούδης, Κόρκος, Αλαμάνης Κ. (46 Μάνος), Νικογιάννης (60’ Κλίντον Κούσκο), Παπαδόπουλος, Αλαμάνης Κ. (87’ Αλντίν Κούσκο)

Διαγόρας: Κουτσαρής, Κουζιώκας, Σουλακούδης (30 λ.τ. Μεϊντάνης), Ακρίβος, Καρατζώλης, Καραπλιάγκος Σ., Κωνσταντίνου (35’ λ΄τ. Κωνσταντέλος), Βόλτας, Γαλάνης, Καραπλιάγκος Κ., Τζέκας (75’ Ντόντος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.