Τρεις φορές εκτός Μαγνησίας στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές ο Ολυμπιακός Βόλου

Ευνοϊκό θεωρείται το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μετά τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε με τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς, καθώς στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές βγαίνει τρεις φορές εκτός Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη θα παίξει έξι φορές εντός με Θησέα, Νίκη, Αστέρα Ιτέας, Σέλλανα, Φωκικό και Αλμυρό και εκτός με Στυλίδα, Απόλλωνα Μακρυχωρίου και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ενώ παίρνει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, γίνονται προσπάθειες για μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, που θα αφορά παίκτη ετοιμοπόλεμο και ο οποίος θα προέρχεται από ομάδα Γ’ Εθνικής, ώστε να παίξει αμέσως.

Λατρεία για Μάντζιο

Εν τω μεταξύ ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς η εμπειρία, η ποιότητά, η εκτελεστική δεινότητα και η προσωπικότητά του φάνηκαν από το πρώτο κιόλας ματς με τον Πιερικό, στο οποίο ήταν ο βασικός υπεύθυνος για το διπλό των ερυθρολεύκων με το πέναλτι που κερδίζει και μετατρέπει ο ίδιος σε γκολ, αλλά και με το νικητήριο τέρμα που πετυχαίνει με κίνηση πίβοτ. Κι όλ’ αυτά μετά από δυόμισι μήνες αγωνιστικής αποχής, αλλά βέβαια είναι τέτοια η κλάση του παίκτη που στην τρίτη κατηγορία μπορεί να κάνει άνετα τη διαφορά.

Από την άλλη, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη είναι αλήθεια ότι μπορεί στα δύο τελευταία παιχνίδια να πήρε δύο κομβικά διπλά και να αντέδρασε μετά από την ήττα στα Μετέωρα, αλλά η παρουσία του θα μπορούσε να είναι καλύτερη, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής του, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και περιμένει βελτίωση στα επόμενα ματς.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός είδε πάντως ότι βρίσκονται λύσεις εκ των έσω, όταν υπάρχουν απουσίες, όπως η χρησιμοποίηση ως δεξιού μπακ στην αναμέτρηση της Κατερίνης του Παπαϊωάννου ή του Σαχινίδη και του Φλίγκου στα πλάγια ή και του Ρόκα αριστερά στην άμυνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.