Τρεις στόπερ απασχολούν τη Νίκη

Με τρεις κεντρικούς αμυντικούς συζητά η Νίκη Βόλου, που θέλει να κλείσει οπωσδήποτε δύο στόπερ, αφού αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχει ο Χρήστος Καρτσαμπάς, ο Βέργος, που η κλασική του θέση είναι αμυντικός μέσος, αλλά και ο Παπαδήμας, που αποδίδει καλύτερα ως δεξί μπακ. Οι κυανόλευκοι, εκτός του ότι βρίσκονται σε επαφή με τον παίκτη, που έχει παίξει και στην ΑΕΚ επιτυχώς, όπως είχε γράψει το Magnesiasports, είναι σε επικοινωνία και με υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή κάτω των 25, που όμως έχει την εμπειρία της Σούπερ Λιγκ με την ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά και αρκετά ματς για την ηλικία του στη Football League. Είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή και είναι, όπως έδειξε, θετικός και ο ίδιος να έρθει στη Νίκη, αν και σημερινές πληροφορίες τον έφεραν να βρίσκεται κοντά σε νεοφώτιστη ομάδα της Football League, η οποία επίσης τον φλερτάρει.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο παικτών το ότι είναι αριστεροπόδαροι. Τη δεδομένη στιγμή στη βολιώτικη ομάδα θέλουν να αποκτήσουν τον έναν από τους δύο, με τη σκέψη να είναι αυτός ο βασικός, ενώ φαίνεται να έχει απομακρυνθεί η περίπτωση 30χρονου παίκτη, με τον οποίον είχε αναφέρει το Magnesiasports, ότι γίνονταν συζητήσεις και έχει αγωνιστεί σε Β’ και Γ’ Εθνική.

Από κει και πέρα οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει συμφωνία με νεαρό πολύ ταλαντούχο στόπερ, ωστόσο το δελτίο του δεν ανήκει στην ομάδα που αγωνιζόταν τη σεζόν που τελείωσε, αλλά σε άλλη ανώτερης πέρσι κατηγορίας, από την οποία είχε δοθεί δανεικός. Επειδή σ’ αυτήν την ομάδα γίνονται κάποιες κρίσιμες διεργασίες, είναι αβέβαιο αν μπορεί να πάρει τώρα στα χέρια του το δελτίο του και θα χρειαστεί η Νίκη να κάνει υπομονή, για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Πάντως, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει κάνει «κλικ» στους Βολιώτες σε ματς που αντιμετώπισαν την πρώην ομάδα του και τους εντυπωσίασε με την τεχνική του και την ταχύτητά του.

Επίσης, οι πληροφορίες μας λένε ότι δύσκολα η Νίκη θα αποκτήσει κάποιον φορ, αφού υπάρχουν οι Φάμπιο, Αναστασίου και ο Τζιώρας, που είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι σε θέση στην έναρξη του πρωταθλήματος να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.