Τρεις τιμωρημένοι εκτός, καλά νέα από Μπόρα-Γεωργατζή

Ο Ρήγας Φεραίος ταξιδεύει την Κυριακή (17/12) στη Θήβα, προκειμένου να φιλοξενηθεί από την τοπική ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής και θα επιστρατεύσει το δυνατό του αγωνιστικό πρόσωπο, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, Αλεξίου, Σπαθής και Γάτος γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως η ομάδα τους αποδίδει καλύτερα και είναι πιο υπολογίσιμη, όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να υπερασπιστεί, πρωτίστως, το “μηδέν” και να κυνηγήσει ό,τι μπορεί στην “κόντρα”. Άλλωστε, το έχει αποδείξει, με τις πολύ καλές εμφανίσεις και την ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή που έχει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Αυτό το παιχνίδι, λοιπόν, σκοπεύει να κάνει και στη Θήβα, κόντρα σε μία αντίπαλο που βρίσκεται στην έβδομη θέση με 15 βαθμούς, αλλά το γεγονός ότι είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση του τέταρτου ομίλου με 21 τέρματα (πρώτος είναι ο ΝΠΣ με 32) την κάνει να μοιάζει απειλή για την οποιαδήποτε άμυνα του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τους παίκτες που τίθενται εκτός πλάνων, ενόψει Κυριακής, οι Γκάγκας, Παπακώστας και Παπαγεωργίου δεν υπολογίζονται, καθώς και οι τρεις είναι τιμωρημένοι. Συγκεκριμένα, οι δύο πρώτοι συμπλήρωσαν την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Αχιλλέα τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Παπαγεωργίου συνεχίζει να εκτίει την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που του επιβλήθηκε πριν δύο εβδομάδες.

Αντίθετα, καλά νέα έρχονται από τους Μπόρα και Γεωργατζή, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι είναι στρατευμένοι, τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα τους και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι στην αποστολή, που θα ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής.

Να σημειωθεί ότι από την αντίπαλο του Ρήγα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Καραλής και Κοτώρος, δεξί μπακ και αμυντικός χαφ αντίστοιχα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.