Τρίτη ήττα με 1-0 στην Ιτέα για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που δεν του δόθηκε πέναλτι

Τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τον Γ.Σ. Αλμυρού, που έχασε στην Ιτέα από τον Αστέρα με 1-0 με πέναλτι που σωστά δόθηκε πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα. Ωστόσο, δεν καταλογίστηκε αυτό που έγινε στην αντίπαλη περιοχή ένα λεπτό πριν σε κατέβασμα με το χέρι αμυνόμενου των γηπεδούχων, ο οποίος κάνει καθαρή παράβαση εντός περιοχής σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους.

Στο 40ο λεπτό ο Κόκκας ανέτρεψε τον Πρέντι μέσα στην περιοχή, κρατώντας τον αντικανονικά, με τον διαιτητή Λαθύρη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κακκάβας ανέλαβε να εκτελέσει, στο επόμενο λεπτό, την εσχάτη των ποινών, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σταυράκη για το 1-0, που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος.

Στην επανάληψη ο Γ.Σ. Αλμυρού είχε στιγμές πίεσης, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Πάππος, Ρέλλας (76’ Λόικ-90’ Παπαεμμανουηλίδης), Ηλιάδης, Αντωνόπουλος, Μπογκντάνι, Μαυρόπουλος, Αλεξίου, Μαλισσόβας, Κακκάβας (86’ Γκούρα), Πρέντι, Σεΐτι (46’ Νικολόπουλος).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κόκκας, Δημηνάς (62’ Χατζής), Βανγκέλι, Αλεξανδρής, Γκίκας, Τσελεπής (56’ Κοντοβάς), Τσιώλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.