Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα με 3-2 από την Αταλάντη για τον Γ.Σ. Αλμυρού  

Ο Γ.Σ. Αλμυρού τελείωσε την πρώτη δύσκολη εξάδα αγώνων με δύο ματς εντός και τέσσερα εκτός με ήττα στην Αταλάντη από την τοπική ομάδα με 3-2, που ήταν η 3η του στο πρωτάθλημα, όλες μακριά από το «σπίτι» του.

Στο 23’ η ομάδα του Στέλιου Αρσένου μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Αλέκο Αναστασίου να διανύει αρκετά μέτρα με την μπάλα και να βγαίνει στο τετ-α-τετ, ολοκληρώνοντας τη φάση με εύστοχο πλασέ για το 0-1. Ο έμπειρος επιθετικός πανηγύρισε με στρατιωτικό χαιρετισμό, επειδή είναι φαντάρος. Γρήγορα όμως ήρθε η ισοφάριση. Στο 27′ υπεδείχθη πέναλτι για ανατροπή του Μακρόπουλου από τον Παπακώστα και ανέλαβε να το εκτελέσει ο Χαϊκάλης, που έκανε το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Δερμιτζάκης βρέθηκε φάτσα με το γκολ σε κόντρα επίθεση, αλλά ο Καπετάνος απέκρουσε με τα πόδια.  Αντί για το 1-2 είχαμε στο 39′ το 2-1 με τον Λυτάκη με κοντινό σουτ μετά από κόρνερ.

Η Αταλάντη απέκτησε διαφορά δύο τερμάτων στο 51’, με τον Μαλισσόβα να σκοράρει μετά από σέντρα του Τσακανίκα με κεφαλιά, που πήγε  πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στο 66’ ο Αλμυρός στάθηκε άτυχος, αφού ο Βουρδάκης είδε τον Καπετάνο να σταματά την προσπάθειά του σε φάση για γκολ, και τελικά στο 88’ έγινε κόρνερ από τα αριστερά και ο Λαμπρόπουλος των γηπεδούχων έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Έτσι γράφτηκε το τελικό 3-2.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Καπετάνος, Μακρόπουλος (93′ Σαλιάι), Σακκάς, Πάππος, Ζυγογιάννης, Αντωνόπουλος, Τζιβελέκης (78′ Λαμπρόπουλος), Λυτάκης, Μαλισσόβας (84′ Ντζιός), Δήμου, Χαϊκάλης
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος, Αγγελής (62′ Πατσής), Κυριάκος, Παπακώστας, Ζενούνης, Δημηνάς (69′ Δήμος), Αγιασιώτης, Βουρδάκης (74′ Ρακής), Δερμιτζάκης (46′ Χολέβας), Αναστασίου

πηγή φωτό: www.speaker.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.