Τρίτη μεταγραφή για Μαγνησιακό ο Κοντοστάθης

Μετά τους Κοκώνη και Μπέικο ανακοινώθηκε και ο νεαρός τερματοφύλακας

Την 3η του μεταγραφή μετά τους Κοκώνη και Μπέικο ανακοίνωσε επίσημα ο Μαγνησιακός. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κοντοστάθη, με τη βολιώτικη ομάδα να έχει έξι (!) τερματοφύλακες στο ρόστερ της, αφού ανανέωσαν και οι Βρονταράς, Ράπτης, Γρηγοριάδης, Σταμέλος, Κασιδιαρόπουλος.

Ο Κοντοστάθης ήταν στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας και απλώς τώρα επισημοποιήθηκε η απόκτησή του.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση του Α.Σ.Β. Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιρικού ταλέντου από τον νομό Μαγνησίας. Αναφερόμαστε στον τερματοφύλακα Δημήτρη Κοντοστάθη, ο οποίος διαθέτει όλα τα προσόντα για μία αξιόλογη ποδοσφαιρική σταδιοδρομία.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στις 19/11/2002 και έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του αθλητισμού στη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής, με την οποία κατέκτησε και ηλικιακό πρωτάθλημα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Παράλληλα, αγωνίστηκε με επιτυχία και στα πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ με τα χρώματα των μικτών της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Στη συνέχεια πήγε στην Κ19 της Νίκης, ενώ από το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στο δυναμικό του Θησέα. Μάλιστα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, τη σεζόν 2021-22 κατέγραψε πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ την περσινή περίοδο υπερασπίστηκε την εστία του Θησέα σε εννέα ματς της Α’ τοπικής.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε η νέα αγωνιστική περίοδος θα κυλήσει με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.