Τρίτη σερί ήττα για ΝΠΣ Βόλος, 1-2 από τον Ατρόμητο

Μωραΐτης και Τζαβέλας πρωταγωνιστές σε φάση
Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι για το ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη στο 6'

Τρίτη σερί ήττα για τον ΝΠΣ Βόλο, που έχασε με 1-2 από τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1, ενώ η νικήτρια ομάδα του Περιστερίου αύξησε το αήττητο σερί της στα έντεκα ματς.

Στο 6’ ο Μωραΐτης βγήκε στο τετ-α-τετ και σκόραρε μετά την μπαλιά του Ντέλετιτς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, χωρίς να μπορεί να καταλάβει κάποιος γιατί συνέβη αυτό, σε μία απόφαση αρχικά του β’ βοηθού Ψύλλου και μετά του VAR που είναι πολύ αμφισβητήσιμη για την ορθότητά της.

Μάλιστα η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος εξέδωσε και ανακοίνωση διαμαρτυρίας πριν ξεκινήσει το δεύτερο μέρος, που αναφέρει: «Για μια ακόμη φορά έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος μέχρι στιγμής. Καθαρό γκολ του Μωραΐτη ακυρώνεται με ανύπαρκτο οφσάιντ. Για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι με τα μαύρα ασελγούν εις βάρος του δημοφιλέστερου αθλήματος».

Από κει και πέρα το διάστημα 23’-25’ ο Ατρόμητος πίεσε και κέρδισε τέσσερα κόρνερ, με το τελευταίο να οδηγεί στο γκολ. Αρχικά στο 23’ ο Χουάν Γκαρσία μετά την κεφαλιά του Ασεβέδο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι, ενώ στο 24’ ο Ασεβέδο νικήθηκε σε δυνατό σουτ από τον Κόστιτς. Τελικά στο 25’ ο Γιουμπιτάνα εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και στο πρώτο δοκάρι με ωραία γυριστή κεφαλιά ο Αντζιέλσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο σκόρερ έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στο 37’, αλλά ο Κόστιτς απέκρουσε σωτήρια και απεσόβησε ένα δεύτερο τέρμα εις βάρος της ομάδας του, κάτι που όμως που δεν μπόρεσε να κάνει στο πέναλτι του Αντζιέλσκι και πάλι στο 57ο λεπτό (0-2). Το πέναλτι δόθηκε για ανατροπή του Βαλέντσια από τον Κόμπα, μία απόφαση που ήταν αυστηρή.

Στο 81’ το σουτ του Ντέλετιτς έξω από τη μικρή περιοχή πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και δίπλα από το δεξί δοκάρι, ενώ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μωραΐτης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Λούνα από αριστερά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα (1-2).

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σιέλης έπαιξε τραυματίας στα επτά λεπτά των καθυστερήσεων.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Ανχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Ασλανίδης, Σιέλης, Καλογερόπουλος (46’ Τάχατος-56’ λ. τρ. Μπερτόλιο), Μύγας (10’ λ. τρ. Λούνα), Τρουγιέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα (59’ Κίτσος), Ντέλετιτς, Μωραΐτης, Χουάν Γκαρσία

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούντε, Εντερ Γκονζάλες (82’ Κούεν), Φριντζόνσον (40’ λ. τρ. Έρλινγκμαρκ), Γιουμπιτάνα (82’ Ντιρκς), Βαλέντσια, Αντζιέλσκι (65’ Βέργος).

Απόδοση: magnesiasports

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.