Τρίτη σερί νίκη και ισοβαθμία στην κορυφή το ιδανικό σενάριο την Κυριακή για τον Ολυμπιακό Β.

Το κλίμα στον Ολυμπιακό Βόλου έχει αλλάξει άρδην έπειτα από τις δύο συνεχόμενες νίκες με τον Σούλη Παπαδόπουλο στο τιμόνι της ομάδας και ειδικά μετά το σπουδαίο διπλό στην Καλαμάτα. Ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι στα ύψη, όπως και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, που πιστεύουν ότι οι φίλαθλοι δεν έχουν δει τίποτα ακόμη από την ομάδα και πως είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στην κορυφή.

Μάλιστα, αυτό μπορεί να γίνει και από την προσεχή Κυριακή, αλλά μόνο στην ισοβαθμία, αν ευνοήσουν τα αποτελέσματα τον Ολυμπιακό Β. Εφόσον οι ερυθρόλευκοι επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, κερδίσουν στη Νεάπολη τον Ιάλυσο και πάρουν το τρίτο σερί τρίποντο και ταυτόχρονα έρθουν ισόπαλα τα ντέρμπι Ιεράπετρα-Καβάλα και Τρίκαλα-Βέροια και χάσουν βαθμούς ο Ιωνικός στο εκτός έδρας αθηναϊκό ντέρμπι με το Αιγάλεω και η Καλαμάτα, που δοκιμάζεται στη Χαλκιδική κόντρα στην ουραγό Τριγλία, τότε η βολιώτικη ομάδα θα ισοβαθμήσει μαζί με άλλες στην πρώτη θέση. Βέβαια, αυτό είναι το ιδανικό σενάριο, αφού προϋποθέτει τέσσερα διαφορετικά ευνοϊκά αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή Καβάλα, Βέροια  και Ο.Φ. Ιεράπετρας μοιράζονται την πρώτη θέση με 11 βαθμούς, ακολουθούν με 10 Καλαμάτα, Τρίκαλα και Ιωνικός, ενώ Διαγόρας και Ολυμπιακός Β. έχουν 9.

Όπως και να ‘χει, τον Ολυμπιακό Β. απασχολεί το δικό του παιχνίδι, στο οποίο θέλει να κάνει το καθήκον του, και από κει και πέρα άπαντες θα ασχοληθούν και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Εξάλλου είτε τώρα είτε λίγο αργότερα, στην ομάδα υπάρχει πίστη πλέον πως με ανάλογη συνέχεια οι πρώτες θέσεις θα έρθουν από μόνες τους.

Απόντες από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιάλυσο θα είναι οι τραυματίες Σκοπελίτης, Ράντι και Δεινόπαπας εκτός των Μαρούδα και Πάσχου, που χάνουν τη χρονιά, και επομένως διαθέσιμοι είναι οι: Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Παπαϊωάννου, Κόλα, Λάσκαρης,  Ρόκας, Τσιάρας, Στεφάνοβιτς, Κουτσιανικούλης, Ντούνης, Πόζογλου, Τσίτας, Τζέφερσον, Μπαρούτας, Καρακώστας,  Πριόνας, Κλεμέντε, Μπακουλάτι, Ζάχος, Φουτσίνι, Ενγκομπά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.