Τρίτη στο νεανικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας η Σκακιστική Ένωση Βόλου

Η ανανεωμένη κατά τα 2/3 νεανική ομάδα της Σ.Ε. Βόλου δεν κατάφερε να υπερασπισθεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας που κατείχε επί δυο συνεχή χρόνια και κατετάγη τρίτη στο νεανικό πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2018. Τελική νικήτρια η ομάδα του Σ.Σ. Λάρισας, που προκρίθηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του προσεχούς Δεκεμβρίου. Οι αγώνες έγιναν σε αίθουσα του 4ου Δ.Σ. Λάρισας στο κέντρο της πόλης και διοργανώθηκαν από την Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας.

Η ομάδα ηττήθηκε από τη ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων με 1,5-4,5 από το Σ.Σ. Λάρισας με 2-4 και νίκησε το Γ.Σ. Φαρσάλων με 4,5-1,5.

Η νεανική ομάδα του συλλόγου συγκροτήθηκε από τους Αγραφιώτη Μ., Αγραφιώτη Ι., Πατρίκο Δ., Βαγγέλα Φ., Σταθάκη Αικατερίνη και Βαγγέλα Εβίνα. Στις άλλες συναντήσεις είχαμε Γ.Σ Φαρσάλων-Σ.Σ. Λάρισας 1-5, Σ.Σ. Λάρισας-ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων 4-2 και ΣΚΑ.ΚΙ Τρικάλων-ΓΣ Φαρσάλων 6-0.

Οι σκακιστές της Σ.Ε. Βόλου πέτυχαν 7 νίκες, έφεραν 2 ισοπαλίες και ηττήθηκαν σε 9 παρτίδες.

Τους αγώνες παρακολούθησαν γονείς και συγγενείς των σκακιστών και παράγοντες των σκακιστικών συλλόγων της Θεσσαλίας. Την ομάδα της Σ.Ε. Βόλου συνόδευσαν πλην των γονέων, ο αρχηγός της ομάδας και δάσκαλος του σκακιού Β. Κορώνας, ο γ.γ. του συλλόγου Ι. Σκοτεινιώτης και το μέλος του Π.Σ. του συλλόγου, Ι. Πατρίκος.

Στο τέλος των αγώνων έγινε η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα και οι απονομές των μεταλλίων στους αθλητές των τριών πρώτων ομάδων. Στους αθλητές μας απονεμήθηκαν χάλκινα μετάλλια.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα ανά ομάδες και σκακιέρες στο:

http://chess-results.com/tnr384700.aspx?lan=1&art=3&rd=1&turdet=YES

Δείτε φωτογραφικό υλικό και άλλες ειδησεις στο:  https://www.facebook.com/sevolou/

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.