Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Θησέα

Ακόμα μία ήττα πρόσθεσε στο φετινό πρωτάθλημα, την τρίτη συνεχόμενη και πέμπτη συνολικά σε δώδεκα συνολικά αγωνιστικές, αυτή τη φορά από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου εκτός έδρας με 2-0, στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι αντίπαλοι έκαναν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά το τρίποντο επί της Φήκης.
Πλέον, η ομάδα της Αγριάς μπαίνει σε περιπέτειες κι αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, ο στόχος της παραμονής θα ξεμακρύνει κι άλλο. Ο Θησέας αγνοεί τη νίκη από τη δεύτερη αγωνιστική, όταν και είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Π.Ο. Φήκης με 0-2, στις 31 Οκτωβρίου 2021.
Το 1-0 έγινε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοτσαρίδη, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Κατσαμάγκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 83’, σε ανατροπή του ίδιου από τον Κουτσιρίμπα.
Ο Θησέας είχε καλές στιγμές μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη ήταν μία κεφαλιά του Αλεξίου στο 50’, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 65’ το σουτ του Τσανάκα εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας με εκτίναξη στη συμβολή των δοκών. Στο 80’, σουτ του Κατσιγιάννη πέρασε δίπλα από το «γάμα» της αντίπαλης εστίας. Ο Σπαθής δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί, μιας και είχε συμπληρώσει κάρτες.
Θησέας: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Κουκουτής, Δημουλάς, Γκάγκας, Αλεξίου, Τσανάκας, Φουρκιώτης 85’ Κουτσούκης), Καρατζώλης (60’ Κατσιγιάννης), Παπαδήμος (70’ Λίτσος), Βαρουξάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.