Οι πιτσιρίκες του ΟΥΚΒ πανηγυρίζουν, έχοντας πάρει το χάλκινο μετάλλιο
ΔΕΠΑ

Την τιμητική τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον όμιλο ανόδου της Β’ Εθνικής γυναικών κατέκτησαν οι πιτσιρίκες του νεανικού ΟΥΚ Βόλου σε αγώνες που έγιναν από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή (22/7) στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ «Ιάσων Ζηργάνος».

Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης που ανέβηκαν στην Α2 Εθνική κατηγορία ήταν ο ΟΦΗ, που έκανε το απόλυτο, και ο Μίλωνας που τερμάτισε με 9 βαθμούς, ενώ δύο νίκες επί του Οξυγόνου και του τελευταίου ΟΕΑ ΝΑΒ είχε ο ΟΥΚΒ, που ήταν τρίτος, όπως αναφέρθηκε, με έξι βαθμούς.

Στο τελευταίο χρονικά ματς των αγώνων ο ΟΥΚΒ κέρδισε στο βολιώτικη μονομαχία εύκολα με 13-5 τον ΟΕΑ ΝΑΒ, ενώ το πρωί της Κυριακής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής υποτάχτηκε φυσιολογικά στον Μίλωνα με 14-6 και ουσιαστικά τελείωσε για τις Βολιώτισσες η δεύτερη θέση.

Η σύνθεση της ομάδας του Θωμά Μεφσούτ είχε ως εξής: Καστάνη Παρασκευή, Παρασκευή Μαρία, Τζιανή Ουρανία, Αχλαδιώτη Άννα Μαρία, Καραγκούνη Αναστασία, Φουτζοπούλου Ευγενία, Ντόνα Κλεοπάτρα, Μπένη Φωτεινή, Νασιάκου Βιργινία, Γιάνναρου Γεωργία, Χατζηιωάννου Πολυξένη, Τσιμπερίδη Ελένη, Γιάνναρου Στεφανία, Κουφιδάκη Χρυσάνθη, Νασιάκου Άννα, Γαργαλέτσου Κατερίνα, Καρούτη Ανατολή.

Καλύτερη παίκτρια των αγώνων μετά από ψηφοφορία των προπονητών αναδείχθηκε η Κανελλοπούλου του Μίλωνα και πρώτη σκόρερ η συμπαίκτριά της Παυλή.

Τα συνολικά αποτελέσματα

Παρασκευή 20/7

1η αγωνιστική

ΟΕΑ/ΝΑΒ -ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ 10-12

ΟΦΗ -ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 9-8

Σάββατο 21/7

2η αγωνιστική

ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ-ΟΦΗ 4-11

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΟΕΑ/ΝΑΒ 16-5

3η αγωνιστική

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ-ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ 18-11

ΟΦΗ-ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 13-10

Κυριακή 22/7

4η αγωνιστική

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ-ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 14-6

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΟΦΗ 2-9

5η αγωνιστική

ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ-ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 3-10

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ-ΟΕΑ/ΝΑΒ 13-5

Η βαθμολογία

  1. ΟΦΗ 12β.
  2. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 9β.
  3. ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 6β.
  4. ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ 3β.
  5. ΟΕΑ/ΝΑΒ 0β.
Σήκωσε το Κύπελλο του πρωταθλητή της Β’ Εθνικής γυναικών ο ΟΦΗ
Δεύτερος ο Μίλωνας, πανηγύρισε κι αυτός την άνοδο στην Α2 γυναικών
Στιγμιότυπο από την απονομή του ΟΥΚΒ
Φάση από τον αγώνα ΟΕΑ ΝΑΒ-ΟΥΚΒ