Τρίτος ο ΟΕΑΝΑΒ στον α’ γύρο Β’ Εθνικής πόλο

Με δύο ήττες και μία νίκη

Την Κυριακή (7/5) το βράδυ ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Α’ Γύρου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών και άρχισε να διαμορφώνεται μια εικόνα για το ποιοι θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα επιδιώξουν την επιχείρηση για άνοδο, με τον ΟΕΑΝΑΒ να εκπροσωπεί τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία γενικότερα, και να τερματίζει τρίτος στον όμιλό του.

Έτσι, το βολιώτικο σύνολο πέτυχε μία νίκη αλλά γνώρισε δύο ήττες και τερμάτισε στην 3η θέση του Α΄ ομίλου Αττικής στον οποίο συμμετείχε. Αρχικά ο ΟΕΑΝΑΒ ηττήθηκε 14-7 από τον ΝΟ Αγίου Νικολάου, ενώ στη συνέχεια ήρθε η οριακή νίκη 14-13 επί του Τρίτωνα Αμαρουσίου. Στη συνέχεια όμως ακολούθησε η ήττα από τον ΣΚ Ροή με 14-5.

Η βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή τριών αγωνιστικών έχει ως εξής:

  1. ΣΚ Ροή 7
  2. ΝΟ Αγίου Νικολάου 7
  3. ΟΕΑΝΑΒ 3
  4. Τρίτων Αμαρουσίου 0

Πλέον ακολουθεί ο β’ γύρος της Α’ φάσης το τριήμερο 23-25 Ιουνίου, σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη. Οι αγώνες του δεύτερου γύρου διεξάγονται στην έδρα του ανώτερου βαθμολογικά των ομίλων του πρώτου γύρου, εν προκειμένω σ’ αυτήν του ΣΚ Ροή. Οι αγώνες σε κάθε Όμιλο, διεξάγονται με μορφή τουρνουά (pool), όπου λαμβάνεται υπόψη η συνολική βαθμολογία των ομάδων και από τον α’ γύρο.

Η β’ φάση θα διεξαχθεί από τις 14 έως και τις 16 Ιουλίου, και εκεί οι 2 πρώτοι από τους 4 Ομίλους της α’ φάσης σχηματίζουν μετά από κλήρωση 2 ομίλους των 4 ομάδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.