Τρίτος ο Ολυμπιακός 0-1 τον ΠΑΟΚ – Ο ΠΑΟ 1-1 με τον Άρη, αλλά ο κόσμος του τον αποθέωσε

Με το γκολ του Ντιαντέ Σαμασέκου στο 33ο λεπτό, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League. Ωστόσο, το αν οι «ερυθρόλευκοι» συμμετάσχουν στα προκριματικά του Europa League θα εξαρτηθεί από το ποιος εκ των ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου αποδείχθηκαν φλύαροι, σε αντίθεση με αυτούς του Ζοσέ Ανιγκό που ήταν πιο αποτελεσματικοί.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Ινγκασον, Νάσμπεργκ (46′ Κουλιεράκης), Ράφα Σοάρες, Ντάντας (64′ Σβαμπ), Αουγκούστο (76′ Φιλίπε Σοάρες), Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ (64′ Τάισον), Α. Ζίβκοβιτς, Τόμας (82′ Τζίμας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Εμβιλά, Φορτούνης (78′ Μασούρας), Παπασταθόπουλος, Μπιέλ (65′ Βρουσάι), Ροντινέι, Χουάνγκ (78′ Κασάμι), Σαμασέκου, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Μπακαμπού (72′ Ελ Αραμπί).

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Άρη, αλλά ο κόσμος του τον αποθέωσε

Με το ισόπαλο 1-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ολοκλήρωσαν τη διαδρομή τους στην εφετινή Super League, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης, σε ένα ματς όπου οι «πράσινοι» έδειξαν «άδειοι» κι εμφανώς απογοητευμένοι απ’ την απώλεια του τίτλου την περασμένη Δευτέρα (8/5) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος του ΠΑΟ πάντως τον αποθέωσε Ο Κλεϊνχέισλερ άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό στο 6′, ο Ιτούρμπε με πολύ ωραία προσπάθεια κι εκτέλεση ισοφάρισε στο 29’ για τον Άρη. Στο 78’ ο Λοντίγκιν απέκρουσε πέναλτι του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τους Κλεϊνχέισλερ (81’) και Νταρίντα (83’).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (83’ Πούχατς), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (77’ Παλάσιος), Μαντσίνι, Μπερνάρ (64’ Τσέριν), Κλεϊνχέισλερ (83’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (64’ Σπόραρ).

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγουρός (46’ Ρουπ), Νταρίντα (90’+1’ Φαμπιάνο), Χριστοδουλόπουλος (46’ Πάλμα), Ιτούρμπε (65’ Ματέο Γκαρσία), Γκρέι (46’ Αμπ. Καμαρά).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.