Τρίτος ο Βολιώτης Θεόδωρος Τερζής στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες ποδηλασίας

Την 20η θέση κατέκτησε ο Μάριος Σιώρας του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ»

Την τρίτη θέση κατέκτησε στον αγώνα αντοχής 70 χιλιομέτρων στους πανελλήνιους αγώνες ποδηλασίας μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων για το σχολικό έτος 2021-2022 ο Βολιώτης Θεόδωρος Τερζής, ο οποίος ανήκει στον Ποδηλατικό Όμιλο Βόλου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν στα Φάρσαλα υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του Υ.ΠAI.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Η διοργάνωση ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και την Ε.Ο.Π.

Νικητής στον αγώνα αντοχής 70 χιλιομέτρων, αναδείχτηκε ο Αθανασίου Δημήτρης της Προόδου, έπειτα από μία συναρπαστική μάχη. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Θανάσης Μαλούσης (ΠΑΟΚ) και –όπως προαναφέρθηκε- στην τρίτη ο Θεόδωρος Τερζής (Π.Ο. Βόλος).

Το φιλμ του αγώνα
Στον αγώνα αντοχής έλαβαν μέρος 22 αθλητές οι οποίοι κάλυψαν απόσταση 70 χιλιομέτρων στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, με εκκίνηση από το χωριό Δασολόγος! Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Μετά από κάποιες επιθέσεις τις οποίες ξεκίνησε ο Θανάσης Μαλούσης του ΠΑΟΚ, απάντησε δυναμικά ο Δημήτρης Αθανασίου (Πρόοδος) δημιουργώντας τις πρώτες διαφορές.

Αμφότεροι αποσπάστηκαν από το peloton, το οποίο για μεγάλο διάστημα τους καταδίωξε χωρίς όμως να τους φέρει πίσω! Εν συνεχεία, ο Αθανασίου ανεβάζοντας τέμπο κατάφερε να αποσπαστεί από τον συνοδοιπόρο του, δημιουργώντας διαφορά ενάμιση λεπτού που κράτησε στο μεγαλύτερο κομμάτι. Λίγο αργότερα, ο Μαλούσης πιάστηκε από ένα γκρουπ τεσσάρων, συνθέτοντας το γκρουπ καταδίωξης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.