Τρίτος στη βαθμολογία και τέταρτος σε μετάλλια ο ΟΕΑΝΑΒ στο Πανελλήνιο Κωπηλασίας

Ο ΟΕΑ ΝΑΒ ήταν τέταρτος σε μετάλλια και τρίτος στη βαθμολογία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, το οποίο για πρώτη φορά και λόγω κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ο βολιώτικος σύλλογος κατέκτησε 6 χρυσά, 2 ασημένια και 5 χάλκινα, συγκεντρώνοντας 116,5 βαθμούς.

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πολυνίκης Ελλάδας, κατακτώντας συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 27 μετάλλια, εκ των οποίων 11 χρυσά 10 ασημένια και 6 χάλκινα, ενώ για δεύτερη φορά μετά το 2018 ο ΕΝΟΑ κατέκτησε την 2η θέση στον πίνακα των μεταλλίων με 14 μετάλλια, εκ των οποίων 8 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα. Στην 3η θέση του σχετικού πίνακα ο ΝΟ Ιωαννίνων που κατέκτησε 18 μετάλλια εκ των οποίων 6 χρυσά, 10 ασημένια και 2 χάλκινα.

Πρώτος στη βαθμολογία ο ΝΟ Ιωαννίνων με 328 βαθμούς που ανακηρύσσεται πρωταθλητής Ελλάδας, αφήνοντας στην 2η θέση τον ΝΟΘ που συγκέντρωσε 303,5 βαθμούς.

Ο ΝΟΒ-Α ήταν ένατος στη βαθμολογία με 73 βαθμούς και 14ος στα μετάλλια με δύο ασημένια και δύο χάλκινα, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του o Α.Σ. Δημητριάς πήρε ένα μετάλλιο, που ήταν χάλκινο.