Τρίτος στη βαθμολογία και τέταρτος σε μετάλλια ο ΟΕΑΝΑΒ στο Πανελλήνιο Κωπηλασίας

Ο ΟΕΑ ΝΑΒ ήταν τέταρτος σε μετάλλια και τρίτος στη βαθμολογία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, το οποίο για πρώτη φορά και λόγω κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ο βολιώτικος σύλλογος κατέκτησε 6 χρυσά, 2 ασημένια και 5 χάλκινα, συγκεντρώνοντας 116,5 βαθμούς.

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πολυνίκης Ελλάδας, κατακτώντας συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 27 μετάλλια, εκ των οποίων 11 χρυσά 10 ασημένια και 6 χάλκινα, ενώ για δεύτερη φορά μετά το 2018 ο ΕΝΟΑ κατέκτησε την 2η θέση στον πίνακα των μεταλλίων με 14 μετάλλια, εκ των οποίων 8 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα. Στην 3η θέση του σχετικού πίνακα ο ΝΟ Ιωαννίνων που κατέκτησε 18 μετάλλια εκ των οποίων 6 χρυσά, 10 ασημένια και 2 χάλκινα.

Πρώτος στη βαθμολογία ο ΝΟ Ιωαννίνων με 328 βαθμούς που ανακηρύσσεται πρωταθλητής Ελλάδας, αφήνοντας στην 2η θέση τον ΝΟΘ που συγκέντρωσε 303,5 βαθμούς.

Ο ΝΟΒ-Α ήταν ένατος στη βαθμολογία με 73 βαθμούς και 14ος στα μετάλλια με δύο ασημένια και δύο χάλκινα, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του o Α.Σ. Δημητριάς πήρε ένα μετάλλιο, που ήταν χάλκινο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.