Τσάγκαρη και Πατσάλη στη γυναικεία ομάδα της Νίκης Βόλου

Δύο νέα μέλη μετρά στην ομάδα μπάσκετ γυναικών το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου, με μία προώθηση από το σύνολο των κορασίδων και μία μεταγραφή να πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, το τεχνικό επιτελείο προωθεί στην γυναικεία ομάδα, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την ομάδα των κορασίδων της Νίκης της Λυδία Τσάγκαρη.

«Η Λυδία αποτελεί παίκτρια που ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια σε τμήμα υποδομής μας  και πλέον αντιμετωπίζει την πρόκληση της συμμετοχής με το τμήμα γυναικών στην Α2 εθνική κατηγορία.  Έχοντας ύψος 1.78, αγωνίζεται στην περιφέρεια έχοντας ιδιαίτερη ευστοχία και έφεση στο σκοράρισμα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επίσης στο τμήμα γυναικών θα βρίσκεται από την νέα χρονιά και η Βικτώρια Πατσάλη, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του BC Volos και που εξίσου αγωνίζεται στην περιφέρεια.

«Ευχόμαστε και στις δύο αθλήτριες καλή επιτυχία για την νέα χρονιά, με υγεία. Επιπλέον, η ομάδα μας που  αυτήν την στιγμή έχει 15 κορασίδες-παγκορασίδες για το αγωνιστικό τμήμα, θα δώσει ευκαιρίες σε όλα τα κορίτσια για την άμεση ένταξη στο γυναικείο τμήμα με σκοπό την πλαισιώσει του μακροπρόθεσμα από την καρδιά της ομάδας» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.