Τσαγκρώνης: «Χωρίς υποβιβασμούς η οριστική διακοπή»

Άδικος θα ήταν ο υποβιβασμός των δύο τελευταίων ομάδων κατάταξης σε περίπτωση οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων, όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Όπως είπε, η κρίση της πανδημίας ίσως να αποτελεί ευκαιρία για να οριστούν πιο αυστηρές προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα και ενδεχομένως η αδειοδότηση να περάσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Το αν η πρώτη σκέψη της ΕΟΚ είναι να παιχτεί μπάσκετ και να τελειώσουν στο γήπεδο οι διοργανώσεις σημείωσε: «Εξαρτάται… Αν τελειώσει νωρίς αυτή η πανδημία και έχουμε το χρόνο, θα το κάνουμε. Γιατί να μην το κάνουμε; Το θέμα είναι όμως, ότι δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει».

Ειδικότερα για το πως θα τελειώσει το πρωτάθλημα της Basket League και αν θα υπάρξει κάποιος υποβιβασμός, με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ να είναι στις δύο τελευταίες θέσεις, δήλωσε: «Το να πούμε ότι σταματάμε το πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες που είναι εκεί, να πέσουν κατηγορία, δεν είναι λογικό. Θα πρέπει να δούμε ότι αυτές οι ομάδες, μπορεί στα επόμενα παιχνίδια να το ξεπερνούσαν και να έφευγαν από εκεί. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να κάτσουμε κάτω να το αναλύσουμε, ούτως ώστε να μη φέρουμε τα πάνω-κάτω».

sportfm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.