Τσάμπιονς Λιγκ: Με Μπάγερν, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

Στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης κληρώθηκαν οι ερυθρόλευκοι

Δύσκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν με την Μπάγερν Μονάχου, την Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα σε έναν όμιλο που αποτελεί υψηλό εμπόδιο για να ξεπεραστεί. Άλλωστε η Μπάγερν αποτελεί μια υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, η Τότεναμ έχει τρομερή δυναμική τα τελευταία χρόνια και ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία.

Η κλήρωση της διοργάνωσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των ομίλων του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στον Β όμιλο με Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα. Δείτε αναλυτικά τους ομίλους.

1ος Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους, Μπριζ, Γαλατασαράι

2ος Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ, Ολυμπιακός, Ερυθρός Αστέρας

3ος Μάντσεστερ Σίτι, Σαχτάρ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Αταλάντα

4ος Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λοκομοτίβ Μόσχας

5ος Λίβερπουλ, Νάπολι, Σάλτσμπουργκ, Γκενκ

6ος Μπαρτσελόνα, Μπαρούσια Ντόρτμουντ, Ιντερ, Σλάβια Πράγας

7ος Ζενίτ, Μπενφίκα, Λιόν, Λειψία

8ος Τσέλσι, Αγιαξ, Βαλένθια, Λιλ

Παράλληλα έγιναν οι απονομές για τους καλύτερους της χρονιάς. Το βραβείο για τον καλύτερο τερματοφύλακα της σεζόν 2018-19 στο Champions League πήγε στον Άλισον Μπέκερ

Στη Λίβερπουλ έμεινε και το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, το οποίο παρέλαβε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Καλύτερος μέσος αναδείχτηκε ο Φρένκι Ντε Γιονγκ που πέρυσι αγωνιζόταν στον Αγιαξ. Ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε το βραβείο του καλύτερου επιθετικού. «Κάθε χρόνο προσπαθώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Να γίνω καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.