Τσαρτσαρής: Το εξοχικό στο Πήλιο και η σχέση με Κατσαφούρη και αδερφούς Καρακατσούνη

Συνεχίζει να φιλοξενεί υψηλούς καλεσμένους η εκπομπή της σελίδας Basketbook, που παρουσιάζει καθημερινά ο Βολιώτης προπονητής Θανάσης Κασαπίδης. Ένας απ’ αυτούς τη βδομάδα που τελειώνει, ήταν ο παλαίμαχος διεθνής παίκτης της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού, Κώστας Τσαρτσαρής.

Ο 40χρονος σήμερα Βεροιώτης σέντερ, που έχει σταματήσει την ενεργό δράση εδώ και επτά χρόνια μετά από μία επιτυχημένη καριέρα γεμάτη τίτλους εγχώριους και ευρωπαϊκούς, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της σελίδας basketbook για το αν το ματς με την Αυστρία με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος τον Ιανουάριο το 2001 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας στον Βόλο ήταν ένα από τα πρώτα του ως διεθνής, αλλά απάντησε χαρακτηριστικά ότι του βάζουν δύσκολα και δεν το θυμάται αυτό.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με τον επίσης παλαίμαχο Βολιώτη μπασκετμπολίστα και νυν ιδρυτή και προπονητή της ΑΕΒ Διμηνίου, Σπύρο Κατσαφούρη, αλλά και για τους δεσμούς του με τον Βόλο, τονίζοντας:

«Με τον Σπύρο παίζαμε αντίπαλοι στα κλιμάκια, ΕΚΑΣΚΕΜ εγώ και ΕΣΚΑΘ ο Σπύρος, που ήταν το μεγάλο ταλέντο τότε. Ανταμώσαμε κάποια στιγμή και στην Α1. Εξαιρετικό παιδί και χαίρομαι ν’ ακούω γι’ αυτόν.

Εγώ έχω πάρε-δώσε με τον Βόλο, γιατί εδώ και 15 χρόνια έχω ένα εξοχικό στα Ποτιστικά στο Πήλιο, αλλά δε μας αφήνουν να ανέβουμε τώρα. Έχω έρθει καλεσμένος και στο καμπ του B.C. Volos, γιατί είναι φίλος μου ο Χάρης Καρακατσούνης, αλλά και ο Γιάννης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.