Τσέφεριν: «Ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθούν οι λίγκες, πρέπει να υπάρξουν πρωταθλητές»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, εξέφρασε την άποψη ότι πρωταθλητές πρέπει να υπάρξουν για φέτος ακόμα και στην περίπτωση που οι ευρωπαϊκές λίγκες δεν ξαναρχίσουν.

«Είμαι αισιόδοξος και έχω πίστη για το ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν. Ακόμα όμως και αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, πρέπει οι λίγκες να ονομάσουν έναν πρωταθλητή» είπε ο Τσέφεριν στην Ekipa της Σλοβενίας. «Η Serie A θα τελειώσει, αν και σήμερα δεν μπορώ να υποσχεθώ ή να εγγυηθώ τίποτα, τα πάντα εξαρτώνται από την κυβέρνηση της κάθε χώρας».

«Το τι θα κάνει η Serie A δεν βρίσκεται στις αρμοδιότητες της UEFA, όμως μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων και ότι θα ακούσουμε τους πάντες έτσι ώστε να βρούμε τη σωστή λύση, αφού πρώτα μάς έχουν δώσει το ελεύθερο οι κυβερνήσεις» πρόσθεσε για την Serie A ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και συνέχισε για την Premier League ξεκαθαρίζοντας πως. «Δεν βλέπω τον τρόπο που θα αφήσουμε την Λίβερπουλ χωρίς τίτλο». Οσον αφορά το Champions League. «Θα τελειώσει με τη δομή με την οποία ξεκίνησε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.