Τσεκούρας: Παραιτούμαι μετά το παιχνίδι με τον Αλμυρό

Σε μια απρόσμενη δήλωση παραίτησης προχώρησε σήμερα, μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Οπούντιος Μαρτίνου, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας σημειώνοντας ότι μετά το παιχνίδι με τον Αλμυρό θα παραιτηθεί, καθώς δεν μπορεί τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά να στηρίξει αυτό το εγχείρημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Τσεκούρα: «Ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια τα Χριστούγεννα, η οποία ήταν πέρα από τις δυνατότητες που είχαμε σαν άνθρωποι, τόσο οικονομικά όσο από γνώσεις κτλ. Πιστέψαμε ότι αυτός ο μεγάλος Σύλλογος δεν πρέπει να διαλυθεί. Παραλάβαμε μία ομάδα, η οποία ουσιαστικά ήταν πεσμένη, με 16 βαθμούς, με τα μέσα που διαθέσαμε και με κάποιες γνωριμίες που είχαμε, φέραμε κάποια παιδιά και την ενισχύσαμε.

Νομίζω τα αποτελέσματα το λένε αυτό, αλλά εγώ, δε θέλω να εκφράσω όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, δεν μπορώ, εκφράζω μόνο τη δική μου άποψη, δεν μπορώ να συνεχίσω να ηγούμαι αυτού του μεγάλου Συλλόγου, διότι δεν έχω ούτε τις δυνατότητες τις οικονομικές, ούτε τις αντοχές τις ψυχικές για να μπορέσω να συνεχίσω αυτή την ομάδα.

Ας ελπίσουμε και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου, επειδή είναι μεγάλη ομάδα θα βρει τους ανθρώπους που πρέπει και την καινούργια χρονιά θα πάρει τη θέση που πρέπει στην επαγγελματική κατηγορία. Εγώ προσωπικά δε θέλω να τρέφω φρούδες ελπίδες σε κανέναν, δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω, δεν έχω τις δυνατότητες να συνεχίσω, είμαι μέχρι εδώ. Τελειώνοντας το πρωτάθλημα λοιπόν , θα προβούμε σε μια γενική συνέλευση, αυτή θα είναι η πρότασή μου, να έρθουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι που έχουν τις δυνατότητες και τις γνώσεις να αναλάβουν τον Σύλλογο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.