Τσεκούρας: «Να πιέσουν οι κυβερνητικοί βουλευτές για να μην αδικηθεί ξανά ο Ολυμπιακός Βόλου»

Με την αναδιάρθρωση να «παγώνει» μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ήδη το περασμένο Σάββατο ανακοίνωση, ζητώντας από τον Λευτέρη Αυγενάκη να δώσει άμεσα λύση. Στο δημοσίευμα του «Μagnesianews» γι’ αυτήν την ανακοίνωση σχολίασε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, θυμίζοντας τι έγινε και τι ακολούθησε το 2011 και καλώντας τους κυβερνητικούς βουλευτές να πιέσουν τον κο Αυγενάκη για να μην αδικηθεί για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου!

«Το 2011 μια ομάδα-κόσμημα εξαφανίστηκε με πολιτική απόφαση και οι τότε κυβερνητικοί βουλευτές Ροδούλα Ζήση και Καρτάλης δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων δεν πίεσαν την κυβέρνηση και τον Γερουλάνο, με αποτέλεσμα την εξαφάνισή τους από τον πολιτικό χάρτη της Πόλης μας, κάποιοι από τους σημερινούς κυβερνητικούς βουλευτές σήκωναν τότε την σημαία της επανάστασης, κάνοντας αντιπολίτευση. Να τους δούμε τώρα, θα πιέσουν τον κο Αυγενάκη για να μην αδικηθεί για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός Βόλου;

Ας το κάνουν γρήγορα για να μην έχουν την τύχη των προηγούμενων. Όχι πλέον λόγια και παραμύθια, πράξεις θέλουμε γιατί η υπομονή  εξαντλείται» υπογράμμισε ο κ. Τσεκούρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.