Tσεκούρας: «Όταν το ΔΣ και ο πρόεδρος κάλυπταν υποχρεώσεις του μπάσκετ ήταν καλοί»…

Τοποθετήσεις επί τοποθετήσεων έρχονται στο προσκήνιο για το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, με τον πρόεδρο του ΔΣ Νίκο Τσεκούρα να παίρνει θέση και να απαντά στα πυρά, που είχαν προηγηθεί.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσεκούρας αναφέρει τα εξής: «Διαβάζοντας τις δηλώσεις του κου Ρούμπου και προς ενημέρωση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου οφείλω να πω τα εξής:

Η συνάντηση με τον κο Νταβέλη έγινε για το ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν είχε καμία σχέση με το μπάσκετ. Γι’ αυτό και ο κ. Ρούμπος δεν είχε καμία θεσμική ιδιότητα να είναι μαζί μου. Είχε άλλωστε παραιτηθεί και από τη Διοικούσα Επιτροπή το τμήματος μπάσκετ με την οποία είχαμε συμφωνήσει ν’ αναλάβει το τμήμα για πέντε χρόνια αλλά παραιτήθηκαν τα μέλη της πολύ νωρίτερα.

Ερώτημα: Ο κ. Ρούμπος είχε εξασφαλίσει χορηγία για το τμήμα μπάσκετ και του τη στερήσαμε; Περιμέναμε ένα ευχαριστώ για τη διοίκηση και προσωπικά σε μένα, καθώς εμείς βοηθήσαμε στη λειτουργία του τμήματος ,εκτός αυτών που είχαμε συμφωνήσει, και προς τους αθλητές και στις μεταγραφές του Δεκεμβρίου.

Είμαστε η μοναδική διοίκηση ομάδας που βοήθησε τη Διοικούσα Επιτροπή πληρώνοντας τις διαιτησίες και τις μετακινήσεις της, ενώ τις υποχρεώσεις που είχε η Διοικούσα Επιτροπή ένα μέρος τις αναλάβαμε εμείς, διότι δήλωσαν αδυναμία ν’ ανταποκριθούν. Και το ευχαριστώ ήταν να διαβάσω αυτό που διάβασα.

Όταν λοιπόν για λογαριασμό της ΔΕ και του κου Ρούμπου λύναμε οικονομικές υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει βάσει συμφωνίας, πότε από το ταμείο του συλλόγου και πότε από τη συνεισφορά μελών του ΔΣ και δική μου, ήταν καλό το ΔΣ και ο πρόεδρος. Αυτό είναι λοιπόν το τίμημα και η αναγνώριση της βοήθειας του ΔΣ και της δικής μου προσωπικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.