Τσεκούρας: «Συγκεκριμένες οι δυνατότητές μας-Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου για την έναρξη της αγωνιστικής δράσης

Το δικό του μήνυμα προς όλους τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου στέλνει μέσω της νέας ιστοσελίδας του συλλόγου ο πρόεδρός του Νίκος Τσεκούρας, με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής δράσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα, επισημαίνοντας ότι όλοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Όπως σημειώνει ο κ. Τσεκούρας: «Με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, για την περίοδο 2022-2023, θέλω να ευχηθώ υγεία σε προπονητές, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους και φίλους όλων των ομάδων.

Καλώ τους φιλάθλους και φίλους της ομάδος μας, να στηρίξουν την προσπάθεια της διοίκησης, των προπονητών και των ποδοσφαιριστών, σε μια νέα αρχή ανασυγκρότησης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τις δυνατότητες μας δεν τις κρύψαμε ποτέ, είναι συγκεκριμένες και γνωστές σε όλους, ωστόσο η προσπάθεια μας να λειτουργεί η ομάδα επαγγελματικά στην καθημερινότητα της, έχει καλά αποτελέσματα».

Συγχρόνως τονίζει: «Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν ότι είναι δυνατόν, ώστε να ανταποκριθούνε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι, παιχνίδι με παιχνίδι, να γινόμαστε καλύτεροι και να κάνουμε το ταμείο στο τέλος.

Θέλουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού μας στο πλευρό μας, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.