Τσεκούρας: «Τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής»

Αφού προσπάθησε (εν μέρει επιτυχώς) να αναλάβει και τον ρόλο του ειρηνοποιού στις κερκίδες της Νεάπολης κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κοζάνη, ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, έδωσε και το στίγμα του μέσω social media για το παιχνίδι και την ισοπαλία 1-1, σημειώνοντας ότι οι παίκτες έκαναν κατάθεση ψυχής.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Τσεκούρας αναφέρει τα εξής: «Το μέγεθος το όνομα και η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου δεν μας επιτρέπει να θεωρούμε επιτυχία την ισοπαλία.

Όμως το πάθος η αυταπάρνηση και η αγωνιστικότητα των παικτών μας στον σημερινό αγώνα μας κάνει υπερήφανους. Νέα παιδιά από τον Βόλο με φιλοδοξίες όνειρα και αγάπη για την ομάδα της Πόλης τους με την καθοδήγηση του προπονητού μας και των συνεργατών του έκαναν κατάθεση ψυχής και εμείς πρέπει να τους στηρίζουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Σήμερα (σ.σ. χθες) τα παιδιά μας αποδείξανε ότι ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα μεγάλα μπάτζετ».

Επίσης, στέκεται και στην παρουσία του κόσμου, σημειώνοντας: «Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού μας σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν συγκινητική. Τα παιδιά έχουν την ανάγκη της στήριξης του κόσμου. Γίνεται μια καθαρή και αξιοπρεπή προσπάθεια από όλους με δυσκολίες σε ένα δύσκολο περιβάλλον. Αγαπώ λοιπόν την ομάδα μου την προστατεύω και την στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.