Τσιμπανάκος: Είμαι Ολυμπιακός Βόλου και θα βοηθάω πάντα

Ειδική αναφορά έκανε στη συνέντευξη Τύπου στο Forum ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Τσεκούρας, για τη βοήθεια που προσφέρει ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και οικονομικά και στον ερχομό αξιόλογων παικτών στην ομάδα ως μάνατζερ. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, που ήρθε σε ρήξη το καλοκαίρι με τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη, μίλησε στον Βόλος 9.86 και στην εκπομπή Clasico, τονίζοντας ότι ως Ολυμπιακός Βόλου που είναι θα βοηθάει πάντα.

Τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεων του Ευριπίδη Τσιμπανάκου είναι τα εξής:

απόδοση δηλώσεων: magnesiasports

«Είμαι Ολυμπιακός Βόλου και βοηθάω πάντα είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ. Άσχετα με το καλοκαίρι που έγιναν τραγικά αγωνιστικά λάθη στο στήσιμο της ομάδας, γιατί … θέλαμε γρήγορους παίκτες από τα πλάγια και από τον άξονα, αλλά και στην επιλογή του προπονητή. Ήρθα σε ρήξη με τον Μποτσιβάλη, γιατί ήθελα τον κ. Βαζάκα, καθώς μπορούσε να αντέξει τον πρωταθλητισμό. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Ζιώγα, αλλά δεν έκανε για τον Ολυμπιακό Β. Τελικά δικαιώθηκα, ήξερα τι θα συμβεί. Η ομάδα βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τώρα θα είναι άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός, γιατί ήρθαν παιδιά με γεμάτες χρονιές, που έκαναν πρωταθλητισμό, ενώ θα γίνουν και άλλες δύο κινήσεις. Η ομάδα όμως χρειάζεται και σέντερ φορ. Τον είχαμε στα πόδια μας τον Κώστα Φλίγκο, αλλά η προηγούμενη διοίκηση τον άφησε. Με την προσπάθεια που κάνει ο Ερασιτέχνης, όλοι θέλουν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Έχει γίνει πρόταση στον Φουρτάδο. Εγώ θα τους βοηθήσω να πάρουν την καλύτερη απόφαση.

Πιστεύω ότι, αν δε γίνονταν οι αστραπιαίες αλλαγές στον Ερασιτέχνη, η ομάδα θα κινδύνευε να πέσει στο τοπικό. Εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα, όποιος κι αν είναι μπροστά, γιατί είμαι Ολυμπιακός. Δεν είναι το πρόβλημα αν θα είμαι εγώ στη διοίκηση. Θέλω να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον Ολυμπιακό.

Εγώ εκτιμώ τους ανθρώπους που βάζουν λεφτά στο ποδόσφαιρο. Εκτιμώ και τον κ. Μποτσιβάλη για ό,τι έβαλε. Προσέξτε, λέω ό,τι έβαλε, γιατί και ο καθένας μπορεί να πει ότι έβαλε ένα εκατομμύριο ευρώ και να έβαλε 50.000. Αποδείχτηκε ότι δε γνωρίζει το ποδόσφαιρο στην πράξη.

Όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, πιστεύω ότι ένας άνθρωπος με οικονομική επιφάνεια θα έρθει, έχοντας και ανθρώπους δίπλα του να τον βοηθάνε. Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε στον αέρα και να λέμε ψέματα, γιατί και το καλοκαίρι απ’ όσα είπαν δεν έγινε ούτε το 10%. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται, γιατί είναι κρίμα να συζητάμε αν ο Ολυμπιακός θα σωθεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.