Τσιμπανάκος: «Κύριος σε όλα ο Αλέξης Κούγιας -Ο Μπαράνκο έχει συμβόλαιο»

«Χάλασε» η μεταγραφή του Μπρούνο Μπαράνκο στην ΑΕΛ, ωστόσο ο παίκτης αποτελεί ακόμη μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, οπότε και το ερώτημα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα…

Την ύπαρξη του συμβολαίου τόνισε στο «Magnesiasports» και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, υπογραμμίζοντας ότι στόχος της ομάδας σε κάθε περίπτωση είναι να ενισχυθεί και αυτό θα γίνει, ενώ θα γίνει και κουβέντα με τον Μπαράνκο για το τι μέλλει γενέσθαι. Βέβαια, έχει προχωρήσει και η διαδικασία αντικατάστασης του Μπαράνκο όπως είχε αποκαλύψει ήδη το «Magnesiasports» την περασμένη Δευτέρα (δείτε σχετικά ΕΔΩ).

Όπως τόνισε ο κ. Τσιμπανάκος: «Ο στόχος μας είναι η ομάδα να ενισχυθεί και αυτό θα γίνει. Θα γίνει μία συνάντηση και του προπονητικού επιτελείου με τη διοίκηση και θα ορίσουμε το μέλλον. Αλλά πέρα από τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής, ευχαριστούμε τον κο Κούγια γιατί σε ό,τι μας είπε ήταν 100% κύριος και στα λεγόμενα και στις πράξεις του. Στο ποδόσφαιρο βέβαια όλα γίνονται και όλα ανατρέπονται, οπότε προχωρούμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.