Τσιμπανάκος: «Παιχνίδι ανόδου την Κυριακή με τα Τρίκαλα»

Στην προπόνηση βρέθηκε σήμερα το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Ευριπίδης Τσιμπανάκος ο οποίος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, χρησιμοποιώντας όπως τονίζεται σκληρή γλώσσα, μετά και την ήττα από τη Βέροια.

Χαρακτηριστικά υπογραμμίζεται ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου δεν «μάσησε» τα λόγια του και μίλησε με σκληρή γλώσσα καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός Βόλου διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και για αυτό τόσο ο ίδιος, όσο και η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και ο κόσμος περιμένουν πολλά περισσότερα από εκείνους.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα την Κυριακή ο κ. Τσιμπανάκος το χαρακτήρισε ορόσημο για την συνέχεια εφόσον η ομάδα θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί την άνοδο στην Super League 2.

«Με πάθος, πίστη και αξία μας που είναι αδιαμφισβήτητη θα πάρουμε τους πολυπόθητους 3 βαθμούς. Την Κυριακή θα κάνουμε μια νέα αρχή και θα αποδείξουμε σε όλους αυτό που εμείς και ο κόσμος του Ολυμπιακού ήδη ξέρει. Ότι είμαστε εδώ, ενωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί για την συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιμπανάκος.