Tσιμπανάκος: «Πάμε για έναρξη το νέο έτος»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Aπέδωσε τα εύσημα στον Ερασιτέχνη για την εγγραφή στο Μητρώο της ΓΓΑ

Με τις ομάδες της Football League να περιμένουν τις εξελίξεις για την οριστικοποίηση της έναρξης του πρωταθλήματος, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Ευρυπίδης Τσιμπανάκος εκτίμησε σύμφωνα με δηλώσεις του ότι η αρχή καλώς εχόντων των πραγμάτων θα γίνει τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Συγκεκριμένα, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος δήλωσε στην ιστοσελίδα liganews.gr ότι: «Θεωρητικά τις πρώτες μέρες του νέου έτους θα αρχίσουμε. Ως Ολυμπιακός Βόλου είμαστε πανέτοιμοι σε ότι μας ζητηθεί από την Πολιτεία». Παράλληλα τόνισε ότι είναι δεδομένη η στήριξη στον πρόεδρο της Λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκο, θεωρώντας ότι προσπαθεί και ότι θέλει και αυτός να βοηθήσει όλους τους προέδρους της κατηγορίας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναφέρθηκε επίσης και στο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι γίνονται καθημερινά  εργασίες στους υπάρχοντες χώρους (αλλά και στο νέο κτήριο που στεγάζεται στον χώρο του προπονητικού) ώστε να συνεχιστεί η διαδικασία βελτίωσης και αναβάθμισης. «Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα κέντρο που να είναι κόσμημα για την ομάδα μας αλλά και για την περιοχή του Αγίου Γεωργίου Φερών» υπογράμμισε, ενώ τέλος στάθηκε και στο θέμα της εγγραφής του συλλόγου στο Αθλητικό Μητρώο επισημαίνοντας: «Είναι μεγάλο επίτευγμα και μέσα από την οργάνωση έρχονται και τα αποτελέσματα. Μπράβο στην διοίκηση του Ερασιτέχνη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.