Τσιώλης: Περιμένουμε σαν τρελοί να δούμε γεμάτο το γήπεδο

Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Αποστόλης Τσιώλης, μίλησε στο nikifc.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιάλυσο. Τα λεγόμενά έχουν ως εξής:

“Η προετοιμασία για τον αγώνα πήγε αρκετά καλά. Εκτός από τις απουσίες που θα έχουμε, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό της Κυριακής, εξαιτίας του γεγονότος ότι είμαστε ψηλά στη βαθμολογία κι επιθυμούμε να παραμείνουμε εκεί. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, είναι ακόμα ένα ματς που μας δίνει τρεις βαθμούς κι εμείς γι’ αυτούς πάμε, ξεκάθαρα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, το συζητάμε και το περιμένουμε σαν τρελοί κάθε εβδομάδα. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να δούμε γεμάτο το γήπεδό μας, όλοι μας μπορούμε να το διαχειριστούμε και η δυναμική του κόσμου μας να επιδράσει θετικά πάνω μας. Να είναι ο κόσμος στην κερκίδα, να γεμίσει το γήπεδο κι εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο”.

Τις καθιερωμένες δηλώσεις έκανε στο nikifc και ο Στάικος Βεργέτης:

“Το πρώτο που μου έρχεται να πω είναι να απευθύνω ένα κάλεσμα στους οπαδούς μας, στους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα μας, να έρθουν και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια που έπονται. Τα παιχνίδια θα έχουν δυσκολίες, αντιμετωπίζουμε αντιπάλους που θα έρθουν στο Βόλο να παίξουν κλειστά και τα παιδιά θα προσπαθήσουν να βγάλουν επιθέσεις και ταυτόχρονα πρέπει να αμυνθούν, για να μη δεχτούν γκολ. Είναι δύσκολος ο ρόλος τους κι έχουν ανάγκη τη στήριξη του κόσμου. Στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουμε, να σηκωθεί και να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών μας. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, κινηθήκαμε στον βασικό μας σχηματισμό, πάνω στις κινήσεις που έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.