Τσιρίνος: «Υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν»

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Μίκαελ Τσιρίνος αποκτήθηκε από τον ΝΠΣ Βόλος, αγωνίστηκε τη δεύτερη σεζόν με την ομάδα της Μαγνησίας και στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον 27χρονο διεθνή εξτρέμ από την Ονδούρα να μιλά σε μέσο της χώρας του και συγκεκριμένα στο Diez, υποστηρίζοντας πως έγιναν πράγματα που δεν συνάδουν με μία ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο 27χρονος εξτρέμ αποφάσισε να μην συνεχίσει τον δανεισμό του στον ΝΠΣ Βόλος στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε από τότε που έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και εξηγεί τους λόγους της απρόσμενης αποχώρησής του μετά από 14 αγώνες, ένα γκολ και δύο ασίστ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είχα την επιλογή να φύγω στο τέλος της σεζόν και την άσκησα λόγω πολλών πραγμάτων που συνέβησαν στην ομάδα που δεν μου άρεσαν. Τώρα περιμένω μια νέα ευκαιρία», ξεκίνησε εξηγώντας ο πρώην παίκτης των «κυανέρυθρων».

«Πήγα με την ψευδαίσθηση ότι θα ήταν καλύτερα από αυτά στο Μεξικό ή στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά δεν ήταν έτσι. Δεν ένιωθα άνετα, εκτός από τραυματισμούς που συνέχισαν να πονάνε, οπότε για να συνεχίσω έτσι, πήρα αυτή την απόφαση», πρόσθεσε.

«Η σεζόν μου ήταν πολύ καλή, έπαιξα σε όλους τους αρχικούς αγώνες, το προπονητικό επιτελείο και ο πρόεδρος μου είχαν μεγάλη εμπιστοσύνη, αλλά αποφάσισα να φύγω εξαιτίας πραγμάτων που συνέβαιναν στην ομάδα που δεν μου φάνηκαν ότι ταιριάζουν σε ένα ίδρυμα στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να πω τι ήταν. Η ψευδαίσθηση ότι θα πάω στην Ευρώπη μου έφαγε το κεφάλι. Είμαι ακόμα χαρούμενος για αυτό που συνέβη, αλλά υπήρχαν πράγματα που δεν μου άρεσαν», είπε ο Τσιρίνος για την παρουσία του στην Ελλάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.