Τσιτσιπάς: Θέλω να πετύχω πολλά πράγματα

Για τη διαρκώς ανοδική πορεία του μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Εγκόρ Γκερασίμοφ στο Όπεν του Ντουμπάι, ύστερα από μόλις 58 λεπτά αγώνα.

«Το επιθετικό παιχνίδι μου είναι ισχυρό αυτή τη στιγμή. Νιώθω πολύ άνετα όταν ανεβαίνω στο φιλέ, είμαι επιθετικός στο γήπεδο και νομίζω πως αυτό έχει βοηθήσει πολύ στο να χτιστεί η αυτοπεποίθησή μου, με όλους τους αγώνες που έπαιξα την προηγούμενη εβδομάδα», υπογράμμισε.

«Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα, γνωρίζοντας πως είχα ένα πολύ καλό 2018. Κάθισα και σκέφτηκα τι θέλω να πετύχω αυτή τη χρονιά. Είναι μόνο η αρχή για την καριέρα μου και θέλω να εκμεταλλευτώ κάθε μια χρονιά στους αγώνες, οπότε διατήρησα το κίνητρό μου», πρόσθεσε ο 20χρονος πρωταθλητής.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν πάντα εύκολο, είχα πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα νιώθω ισορροπημένος και είμαι αρκετά καλά. Θέλω να πετύχω πολλά πράγματα, όμως πρέπει να σεβαστώ και τους συναθλητές μου που έχουν τους ίδιους στόχους. Πρέπει να δουλέψω σκληρά γι’ αυτά που θέλω να πετύχω περισσότερο, δεν θα είναι εύκολο».

Ο Τσιτσιπάς μίλησε και για τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Ντουμπάι: «Είχα μια εβδομάδα για να ξεκουραστώ μετά το Ρότερνταμ. Μετά πήγα στη Μασσαλία και ήμουν πολύ καλύτερα. Το Ντουμπάι είναι ένα μέρος στο οποίο λατρεύω να αγωνίζομαι, έχει ωραίο κοινό από πολλές διαφορετικές χώρες που έρχονται εδώ για να υποστηρίξουν τους αγαπημένους τους παίκτες. Δεν μπορούσα να το χάσω».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.