Τσώλης στο Magnesiasports: «Η Νίκη θα παλέψει για το καλύτερο»

Ο Παναγιώτης Τσώλης

Να ζήσει για μία ακόμη χρονιά την προσπάθεια της Β’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ θέλει ο Παναγιώτης Τσώλης, με τον εκ των αρχηγών της Νίκης Βόλου να προετοιμάζεται για ένα δυνατό πρωτάθλημα με δύσκολους αντιπάλους αλλά και με τη σκιά του κορωνοϊού να κρύβει το… αθλητικό φως και να ρίχνει σκιές στο μέλλον. Ο ίδιος πάντως, μιλώντας στο «Μagnesiasports» εξέφρασε την ελπίδα για ένα καλό αποτέλεσμα, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, με πρώτο στόχο των «κυανόλευκων» να είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει η ομάδα ό,τι καλύτερο μπορεί.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας λοιπόν κινείται ήδη εδώ και αρκετές εβδομάδες η Νίκη Βόλου, με τον Παναγιώτη Τσώλη να σημειώνει ότι: «Η προετοιμασία κυλά σε καλούς ρυθμούς και έχουμε παίξει μέχρι στιγμής δυνατά φιλικά. Πιστεύω ότι η δυναμική των αντιπάλων μας μέχρι στιγμής μας κάνει καλό. Υπάρχει κούραση αλλά και όρεξη και προετοιμαζόμαστε για το τουρνούα «Δημήτρης Γκίμας» για να τεστάρουμε και πάλι τις δυνάμεις μας απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Ακολουθούν δύο ακόμη φιλικά, με Ίκαρους Τρικάλων και Λαμία και μετά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα».

Από την άλλη, ο αρχηγός της μπασκετικής Νίκης στέκεται και αυτός στο θέμα της πανδημίας και της αβεβαιότητας που προκαλεί. «Λόγω του κορωνοϊού και με βάση τη μορφή του πρωταθλήματος θα είναι μία περίεργη κατάσταση. Εμείς ως πρώτο στόχο έχουμε την παραμονή και μετά θα δούμε τι μπορεί να βγει» σημείωσε ο Παναγιώτης Τσώλης, ενώ βρίσκει αρκετούς δυνατούς αντιπάλους στο ερχόμενο πρωτάθλημα. «Πολλές ομάδες δείχνουν ενισχυμένες. Οι δύο τρικαλινές ομάδες, ο Αίολος και οι Ίκαροι είναι πολύ δυνατές ομάδες, όπως και το Σχηματάρι που έχει καλό ρόστερ, οπότε θα έχουμε μία ανταγωνιστική σεζόν».

Πάντως στέκεται στους συμπαίκτες του σημειώνει ότι η ομάδα ενισχύθηκε με καλούς παίκτες και κρατώντας τον βασικό κορμό θα παλέψει για το καλύτερο.

Ο ίδιος παράλληλα δεν δείχνει να σκέφτεται την απόσυρση από το παρκέ, με τη χρονιά να είναι κομβική. «Για του χρόνου θα δούμε. Να δούμε πρώτα τι θα γίνει και φέτος με τον κορωνοϊό, γιατί πέρσι με μισή χρονιά δεν το χορτάσαμε το άθλημα!» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.