Τυριακίδης: «Έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση, έχουμε περάσει πολλά»

Για την αντίδραση που έπρεπε να βγάλει η ομάδα του μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έκανε λόγο ο Γιώργος Τυριακίδης, προπονητής της Αναγέννησης Καρδίτσας, μετά το διπλό στη Νεάπολη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κάναμε μία μεγάλη και σημαντική νίκη σε ένα ιδιαίτερο ντέρμπι. Ερχόμασταν από πολλά αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε να διαχειριστούμε και το δικό μας «εγώ», γιατί είμαστε σε μία πολύ δύσκολη θέση. Αυτό που πρέπει να εισπράξουμε από τη νίκη είναι ότι αυτή η ομάδα μπορεί πολλά. Μας δίνει ψυχολογική ώθηση και δύναμη για τη συνέχεια, γιατί η ομάδα έχει περάσει πολλά από το ξεκίνημα και στα δύσκολα βρίσκει τη δύναμη και ανταποκρίνεται. Ο αντίπαλος δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από κανέναν άλλο, έχει υψηλούς στόχους και είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζει.

Μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό. Ευτυχήσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ σε μία μετάβαση, γιατί  ποντάραμε πάρα πολύ εκεί και στο μεγαλύτερο διάστημα ελέγξαμε το παιχνίδι. Τα πράγματα δυσκόλεψαν, όταν μείναμε με δέκα και η πίεση ήταν πολύ μεγάλη από τον αντίπαλο».

Για αν το ματς με τη Νίκη είχε τον χαρακτήρα τελικού: «Έπρεπε να βγάλουμε μία αντίδραση, το ζητούσαμε όλοι και ειδικά απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή».

Για τις φάσεις που βγήκαν στην πλάτη της Νίκης: «Ξέραμε ότι η Νίκη ότι είναι μία ομάδα που ανεβάζει πολλούς παίκτες είτε μπακ είτε χαφ και είναι πολύ επιθετική. Ευτυχήσαμε στην πρώτη μας ευκαιρία να πετύχουμε το γκολ κι από κει και πέρα πήγαμε σ’ αυτό που ζητούσαμε εμείς και στο πλάνο που είχαμε θέσει».

Για τις δύο ισοπαλίες και τις δύο νίκες που έχει ο ίδιος με τη Νίκη τις δύο τελευταίες σεζόν: «Η Νίκη είναι μία ομάδα που θέλει να παίξει καλό ποδόσφαιρο και ταιριάζει σε έναν αντίπαλο που θέλει να πετύχει στον στόχο της με διαφορετικό τρόπο».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.