Τζάμπα ήττα για τη Δήμητρα, 1-0 από τον Φωκικό

Ακόμη και με τη νίκη θα μπορούσε να αποδράσει από την έδρα του Φωκικού η Δήμητρα, καθώς είχε πολλές ευκαιρίες για γκολ, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, ωστόσο αυτό που καταγράφεται είναι το τελικό 1-0 υπέρ των γηπεδούχων…

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Αντωνίου συνδυάστηκε με τον Αντωνόπουλο μετά από λάθος της  άμυνας της Δήμητρας, για να βγει η σέντρα από αριστερά και η μπάλα να καταλήξει στον Βιγιαφάνε. Ο παίκτης των γηπεδούχων από απόσταση αναπνοής με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Σταυράκη, για να κάνει έτσι το 1-0 για τον Φωκικό.

Στο 42′ ωστόσο και σε διαδοχικές φάσεις τα μέλη της Δήμητρας διαμαρτυρήθηκαν, καθώς κινούμενος από αριστερά ο Κρανάς βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ στην εξέλιξη, ο Καπετάνος έκανε την έξοδο και έριξε στο έδαφος παίκτη της Δήμητρας, διώχνοντας την μπάλα σε πλάγιο, με τον διαιτητή και πάλι να μην υποδεικνύει παράβαση.

Πάντως η Δήμητρα πάλεψε και προσπάθησε να βγάλει οργανωμένες επιθέσεις, ωστόσο η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 84′ με τον Κρανά να βρίσκεται απέναντι στον Καπετάνο αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, με την μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ, ενώ είχε προηγηθεί διαμαρτυρία της ομάδας της Ευξεινούπολης για πέναλτι στην ακριβώς προηγούμενη φάση. Από την άλλη στο 88′ ήρθε μία ακόμη κλασική ευκαιρία για τη Δήμητρα, με τον Τσιάτσιο να πιάνει την κεφαλιά εντός περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ένα σουτ του Μπένου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε τη Δήμητρα και πάλι κοντά στο γκολ, αλλά χωρίς επιτυχία και πάλι, ενώ ο Καπετάνος στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων μπλόκαρε και πάλι την μπάλα σε δυνατό σουτ του Κρανά.

Φωκικός (Αναγνωστόπουλος): Καπετάνος, Ζιώγας, Αργυρίου, Μίχος, Λαμπρόπουλος, Κωστακιώτης, Αντωνίου (86′ Αλολάρης), Αντωνόπουλος, Πολίτης, Βιγιαφάνε (68′ Μπουγιώτας), Κορέτας (90+4′ Μπίτσα)

Δήμητρα (Ανδρωνάς): Σταυράκης, Φαράντος, Στεργιόπουλος (81′ Στεργίου), Καρράς, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς, Δημητρίου, Φουρκιώτης (81′ Μπένος), Βούλγαρης (68′ Τσιάτσιος), Κλουκουτάρας

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.