Τζάμπολ στη Γ’ Εθνική κατηγορία για Γ.Σ.Α. και Αγριά B.C.

Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ αναμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία το πρώτο τζάμπολ μετά από δύο χρόνια σχεδόν χωρίς αγωνιστική δράση, λόγω της αναστολής που είχε επιβληθεί από την Πολιτεία λόγω covid.

Για τις δύο ομάδες της Μαγνησίας, το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, περιλαμβάνει ιδιαίτερα δύσκολες αναμετρήσεις, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού να ταξιδεύει στα Γιάννενα, την Κυριακή (ώρα έναρξης 17:00), ενώ η ομάδα της Αγριάς υποδέχεται την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, την ίδια ημέρα, στις 6 το απόγευμα.

 

Γ.Σ.Α.: Με στόχο την παραμονή

Ο Γυμναστικός παρά την αναστολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω covid, δουλεύει τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Νάνη και έχει καταφέρει να κρατήσει το βασικό κορμό της ομάδας, που έφερε και την πολυπόθητη άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Από τους «κυανόλευκους» αποχώρησαν οι Θωμάς Χαρχαρής και Βασίλης Γιωτόπουλος και ενισχύθηκαν με την προσθήκη του Φώτη Τάσσου, ο οποίος έχει αγωνιστικές παραστάσεις τόσο από τη συγκεκριμένη κατηγορία, όσο και από τη Β’ Εθνική. Ρεαλιστικός στόχος για τους αλμυριώτες είναι η παραμονή, αν και έχουν μεγάλη πίστη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μιας και υπάρχει μεγάλη ομοιογένεια. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Παναγιώτης Νάνης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

 

Αγριά: Ιστορικό παιχνίδι

Ο αγώνας της πρεμιέρας για την Αγριά είναι ιστορικός, μιας και η ομάδα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και όπως αναφέρουν στα social media της ομάδας τους «Σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική χρόνια σας θέλουμε όλους δίπλα μας να βοηθήσετε την ομάδα με την φωνή σας», καλώντας τους φίλους του μπάσκετ να γεμίσουν το γήπεδο και να δώσουν ώθηση στους παίκτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.