Τζαναβάρας: Δεν επιτρέπονται τα λάθη

Πως το μόνο που φοβάται είναι η έλλειψη σοβαρότητας των παικτών του και πως το ζητούμενο είναι η αποφυγή των λαθών επισήμανε σχετικα με το ματς κόντρα στην Ιστιαία εκτός έδρας στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε:

“Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την Ιστιαία, μία ομάδα καινούρια στην κατηγορία που θα παίξει για πρώτη φορά στο γήπεδό της και παρότι έχασε την Κυριακή από τον Πιερικό με 3-0, σε γενικές γραμμές έδειξε κάποια καλά στοιχεία από τις πληροφορίες που πήραμε. Προετοιμαστήκαμε όλη τη βδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι με έναν και αποκλειστικό σκοπό, τους τρεις βαθμούς, γιατί αυτό απαιτεί το ειδικό βάρος της ομάδας μας και ο στόχος μας. Ξέρουμε ότι θα χρειαστεί πάρα πολλή προσπάθεια και πάρα πολλή δουλειά στο γήπεδο και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα ανταποκριθούν. Μαθαίνω ότι θα μας υποστηρίξει και ο κόσμος, πάντα τον θέλουμε κοντά μας να μας δώσει τη βοήθεια που χρειαζόμαστε και να τον ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μας έδωσε την Κυριακή”.

Στόχος μας είναι να πάρουμε το παιχνίδι.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε:

Για την εικόνα που έχει για τον αντίπαλο: «Έχουμε πιο καλή εικόνα, γιατί η αλήθεια είναι ότι για τον Αστέρα Πετριτή δε γνωρίζαμε πολλά πράγματα. Για την Ιστιαία που είναι και πιο κοντά και έπαιξε κιόλας ένα ματς, πήραμε πληροφορίες και έμαθαν κι αυτοί για μας. Σίγουρα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα»

Για το αν περιμένει από την Ιστιαία μία εικόνα παρόμοια με αυτή του Αστέρα Πετριτή: «Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζω πώς θα παραταχθεί η Ιστιαία και με ποια φιλοσοφία. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση και οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού βρούμε απέναντί μας».

Για το πώς είδε την πρώτη αγωνιστική και τα αποτελέσματά της: «Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι όλα. Νομίζω ότι εξαρτάται από το πόσο έτοιμος είσαι ως ομάδα. Δεν μπορώ να κρίνα τα αποτελέσματα, δε γνωρίζω πόσο προετοιμασμένες είναι οι ομάδες, πόσο έτοιμες είναι αυτή την εποχή και επειδή είδαμε και αρκετά διπλά σίγουρα ευνοεί η κατάσταση τις φιλοξενούμενες ομάδες».

Για το αν φοβάται κάτι: «Να ‘μαστε πάρα πολύ σοβαροί και πολύ προσεκτικοί. Δεν επιτρέπονται λάθη. Αυτό λέω στους παίκτες μου, να μη βάζουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας: «Θα απομόνωνα το κομμάτι από το 65’-80’ που χαλαρώσαμε μετά το 2-0 και μας τιμώρησε η μπάλα. Οπότε αυτό το κομμάτι δε θέλω να το ξαναδώ. Δε θέλω να δεχόμαστε γκολ, δεν πρέπει να δεχόμαστε γκολ και τέτοια γκολ».

Για το ότι ο κ. Μποτσιβάλης ήταν στο ημίχρονο την περασμένη Κυριακή εκνευρισμένος με τη διαιτησία: «Ο κ. Μποτσιβάλης, για να έχει αυτά τα νεύρα είχε κάποιο λόγο. Οπότε δε χρειάζεται εγώ να σχολιάσω κάτι άλλο».

Για τη δήλωση του κ. Μποτσιβάλη ότι περιμένει μόνο νίκες: «Αυτό θέλουμε και εμείς. Μόνο νίκες. Όμως στο ποδόσφαιρο να ξέρουμε ότι, όπως βλέπουμε με μεγάλες ομάδες, ότι έχουν κι αυτές άσχημες στιγμές. Δεν έρχεται η καταστροφή του κόσμου. Σίγουρα όμως και εμείς θα θέλαμε μόνο νίκες και γι’ αυτό δουλεύουμε».

Τέλος, πληροφόρησε ότι ο Ντα Κόστα είναι οριστικά απών, ενώ για τον Ζώνα και τον Δ. Κόκκα θα δει την κατάστασή τους και στην αυριανή προπόνηση, συμφωνώντας με την άποψη ότι αν ένας παίκτης δεν είναι 100% έτοιμος καλύτερα να προφυλάσσεται. Σε ό,τι αφορά τον Μπρίτος δεν υπήρχε κάτι νεώτερο σχετικά με την μπλε κάρτα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.