Τζήμας: «Δε θα έκανα επένδυση, αν δεν υπήρχε δυνατότητα εκκαθάρισης»

Έδωσε διευκρινίσεις για ένα φλέγον ζήτημα ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Β.

Παρέμβαση στο Sport Fm 89.5 έκανε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Β., Θανάσης Τζήμας, για να διευκρινίσει το θέμα της εκκαθάρισης και τόνισε τα εξής:

«Δε συνδυάζεται το θέμα της ανόδου με την εκκαθάριση. Έχω τρομερές γνώσεις στη νομική. Συνεργάζομαι με καθηγητές και υπάρχει πλειάδα συνεργατών για τη νομική μας προστασία. Να είστε σίγουροι ότι η αίτηση θα γίνει δεκτή. Από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, η υλοποίηση είναι εύκολη. Προσωποποιούνται τα χρέη και θα αναλάβουμε και εμείς το κομμάτι μας. Εμείς δεν ανησυχούμε γι’ αυτό το θέμα. Για να κάνεις σχεδιασμό, πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις εκκαθάριση. Σας είπα ότι μπορεί να υλοποιηθεί. Δε θα ξεκινούσα να κάνω μία επένδυση, αν δεν είχε μέλλον αυτή η ομάδα. Είτε γίνει αλλαγή του νόμου είτε όχι, είναι εύκολο να υλοποιηθεί το πλάνο περί εκκαθάρισης. Ακόμη κι αν απορριφθεί η αίτηση υπάρχει και ο δεύτερος βαθμός».

Παράλληλα, ο κ. Τζήμας αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου («έκανα εξαγγελίες για το θέμα του γηπέδου και δε θα το έκανα, αν δεν είχα την τεχνογνωσία. Θα γίνει ένα γήπεδο “χαλί” και θα διατηρηθεί») και στο αγωνιστικό κομμάτι («έχω τρομερή εμπιστοσύνη στον κ. Μπίλη. Πολλοί παίκτες θέλουν να αγωνιστούν στη Νίκη για τη φανέλα»).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.